Hodnocení - Zlatý Soudek
Recenze hostů restaurace Zlatý Soudek
19.4.2014 Výlet do rybí restaurace aneb jak se odnaučit jíst ryby.<br /> 1. Rybí polévka:<br /> Chutná, trochu hustá, ale nejlepší jídlo, které jsme v restauraci dostali.<br /> 2.Pstruh na ratatouille:<br /> Na talíři louže levného tuku a v ní malinké množství nakrájené tuhé zeleniny bez chuti. Na tom položený velmi mastný pstruh, který byl tak dlouho v mrazáku, že byl zažloutlý a silně smrděl. Fuj.<br /> 3.Candát s houbovou omáčkou a pečený lín na kmíně:<br /> Očividně mnoho a mnoho měsíců špatně zamražené ryby, plovoucí v nekvalitním tuku. Použit oblíbený friťák, ten hnus českých kuchyň. Naprosto bez chuti, navíc candát byl objednán s hříbkovou omáčkou a dodán s bylinkovým máslem. Přílohové vařené brambory měly černé skvrny. Pokud ochutná takto zpackanou rybu člověk, který to s rybím masem zkusí poprvé, musí zákonitě získat k rybám odpor. Očekávání labužnického koncertu z města ryb vzalo za své. V době, kdy i laik dokáže čerstvou rybu zamrazit vakuovanou s pomocí levného přístroje skoro dokonale, považuji tento blaf za barbarství. Navíc kousek od restaurace jsou sádky!?<br /> Považujeme tento kulinářský zážitek za urážku pana Miloše Štěpničky, jehož jménem se restaurace zaštituje.