Hodnocení - Staročeská krčma
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Staročeská krčma zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Staročeská krčma
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
7.4.2015<br /> Ve staročeské krčmě jsme byly 2x. Poprvé jsem přišel na T-bone steak, který v jídelním lístku měli, ale v restauraci mě bylo řečeno, že je nedostatkové zboží a proto ho zrovna nemají, tak jsem si dal flank stek, který byl průměrný, žádná hit paráda za ty peníze.<br /> Podruhé jsme si dali masový špíz pro 2, na první pohled vypadal výborně, ale chuťově nic moc, navíc vepřové maso bylo samá nepoživatelná flaxa, hovězí přesušené a kuřecí ve středu syrové, což konkrétně u kuřecího je spojeno s vážným zdravotním rizikem.<br /> Pivo mají Gambrinus a Plzeň, tyto piva dostanete naprosto všude, do restaurace ve středověkém duchu by se hodil výběr piv z malých pivovarů.<br /> Jediné co stálo za to byl nakládaný hermelín, ten byl fakt výborný.<br /> Obsluha alespoň u nás byla v pořádku.<br /> Prostředí je velice pěkné, je ve středověkém duchu a živým ohněm. <br /> Bohužel do restaurace už znovu nepůjdeme i kdybychom rádi, protože do restaurace nechodíte kvůli super atmosféře, ale za dobrým jídlem, které chcete zalít dobrým pivem a to vám tato staročeská krčma nenabídne :(
POZOR POZOR POZOR<br /> Do restaurace jsme se ženou zavítali minulý týden v pátek. Měla to být hezká romantická večeře.<br /> Prostředí by se dalo za použití, minimálně čelové lampy, považovat za vcelku příjemné. Při nasvícení pouze svíčkami toho opravdu moc vidět není. Číšník byl velice nepříjemný, arogantní, jako by ho každá naše objednávka velmi obtěžovala. Bylo nám velice nepříjemné ho o cokoliv požádat a čekat, jakou si vyslechneme přednášku...<br /> Jídlo bylo otřesné. Na začátek jsme si objednali tatarský biftek, na kterém byly nejlepší topinky. Maso nám přinesli již namíchané, s divnou chutí a bylo z něj cítit, že rozhodně nebude čerstvé. Dále jsem si dal Rumpsteak, který jsem žádal spíše propečený. Po přinesení a prvním zaříznutí nože jsem měl talíř plný krve a maso nešlo rozkrojit ani steakovým nožem. Manželka si dala pečené koleno, které bylo nedopečené. Maso od kosti musela odřezávat a trhat opravdu nepřiměřenou silou. Dle našeho názoru by mu minimálně hodina pečení navíc neuškodila. A na závěr to nejhorší. Dnes, tzn. týden po naší návštěvě a několika dnech nesnesitelných křecí a střevních potíží dorazily výsledky od doktorky - SALMONELOZA.<br /> Všem důrazně doporučuji se této restauraci vyhnout velikým obloukem.
Přesto, že jsme měli rezervaci potvrzenou vedoucím (pro cca 10 lidí k velkému stolu, při příchodu personál nic nevěděl a servírka řekla že má jen krátké volné stoly (u dlouhého již seděli hosté). Stoly jsme si museli srazit a přeorganizovat sami, abychom na sebe viděli a dokonce i sami krkolomně (bylo nutno přelézt hromadu dřeva) otevřít okna u stropu, protože v restauraci bylo nedýchatelno. Číšník byl arogantní a nepříjemný. Při upozornění, že byla objednána minerálka s ledem se na spolusedící utrhl, že mu led na papírku nevyjíždí. Přestože na jídelním lístku byl uveden losos i pstruh, bylo nám oznámeno, že žádnou rybu nemají, Na jídlo jsme čekali přes hodinu a nic světoborného to nebylo. Myslím, že již víme, kterou restauraci již určitě nikdy nenavštívíme.
přidávám se k negativnímu hodnocení této restaurace - cena steaku je neadekvátní kvalitě masa - porce byla spíš nepoživatelná, (tuhé žíly v mase). rovněž reakce číšníka, že kuchař vaří z toho, co dostane, je neomluvitelná - ani slovo nebo náznak omluvy - prostě tuto restauraci nedoporučuji
Včera jsme se chtěli najíst ve Staročeské krčmě,je to romantické prostředí pouze o svíčkách. Takže pokud chcete na své jídlo i vidět, je nutné si vzít baterku.. :-)Číšník v restauraci byl již od začátku velice arogantní. Nad tím bych se povznesla,jelijkož jsme také z přítelem z oboru, ale objednali jsme jídlo pro dva, špíz na jehle, když sem chtěla doporučit přílohu, řekl , že je tam již zelenina.. Doobjednala jsem tedy dle svého uvážení ještě pečený brambor a omáčku, aby maso na jehle nebylo suché. Omáčku mi také číšník nebyl schopen doporučit. Příprava jídla trvala déle než 40 minut, když jsme řekli, že již nemáme čas,dál čekat, dávali teprve špíz na oheň. Velice neochotné jednání. Vzali jsme si nakonec jídlo sebou do krabičky. Jídlo i s pitím nás stálo cca 850,- Kč, za tuto cenu bych si představovala mnohem lepší jídlo a ochotnější servis. Vůbec tuto restauraci nedoporučuji.
Já se zde nenajedl dobře, vlastně vůbec, steak jsem reklamoval, nedalo se to jíst
Jídlo bylo moc fajn - minutka na obědě, ale ta doba, jakou jsme museli čekat. Inzerují 0,2dl Kofoly k obědu za 10Kč, ale nemají ji... ale občas na jídlo, ne ve 12 to bude asi ok.