Nejezto.cz » Hodnocení Restaurace u Parku

Restaurace u Parku
3.7
20

Hodnocení - Restaurace u Parku

Hodnocení restaurace 20 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Restaurace u Parku

06.08.2017 21:09 | Mesik

Nevím o jestli si lidé na předešlých nazoreh stále trvají ale já mohu říci že jídlo bylo na vesnické poměry dost dobré servírka úplně normální a prostředí také. Nevím na co jsou lidé na Moravě zvyklí ale je to jako každá druhá normální restaurace u nás ve středočeském kraji.

06.08.2017 21:09 | Mesik

Nevím o jestli si lidé na předešlých nazoreh stále trvají ale já mohu říci že jídlo bylo na vesnické poměry dost dobré servírka úplně normální a prostředí také. Nevím na co jsou lidé na Moravě zvyklí ale je to jako každá druhá normální restaurace u nás ve středočeském kraji.

30.11.2016 14:02 | mirek

To je pravda,jde to tam od desiti kpeti,ale asi se není čemu divit,kdyz jim končí smlouva. Uroveň to mělo naposledy,když tam byl ještě Libor. tak 8-10let nazpatek..

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

...

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat.<br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. <br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. Nakonec jsme si tedy objednali polevky, po snezeni polevek vyckali cca 15-20 minut na prichod servirky (v podniku sedeli krome nas 2 lide-jeji zaneprazdnenost vylucuji) a kdyz nam byla prinesena nase jidla, utrpeli jsme dalsi 'facku'. Kureci platek v bramboraku byly dva utvary hozene z fritaku primo na talir (vrstva oleje, ve kterem plavaly, byla neuveritelna), absence jakekoliv oblohy na taliri samozrejmosti a pri rozkrojeni platku zjisteni, ze je maso nedodelane, naprosto ruzove a vrstva bramboraku absolutne syrova. Muj hlad me pri pohledu na tento kekel uplne presel. Kdyz po nejake dobe prisla servirka, videla slozeny pribor u netknuteho masa a zeptala se me, jestli je vsechno v poradku, chtelo se mi smat. Rekla jsem ji, ze bohuzel neni. Zeptala se, jestli je to 'fakt tak hrozny'. Ovsem korunu tomu dala dotazem, jestli to treba nechci zabalit na doma. Pravdepodobne tim mela na mysli, ze bych si tento pokrm mohla doma dodelat, neboco. Brambory prilozene k jidlum mych spolustravniku zazili mnohe a rozhodne nemely barvu pokrmu, ktery by mel byt servirovan hostum. Ocekavana nevolnost nekterych z nas, zpusobena touto zkusenosti, se dostavila zanedlouho.<br /> Jak cast nasi vypravy spravne charakterizovala, tohle je prototyp souslovi 'GASTRONOMICKE FIASKO'. Timto dekuji dukovanskemu podniku za rozsireni restauracnich obzoru. Netusila jsem, ze neco takoveho (prakticky od zacatku do konce) muze byt v 21. stoleti mozne.<br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. Nakonec jsme si tedy objednali polevky, po snezeni polevek vyckali cca 15-20 minut na prichod servirky (v podniku sedeli krome nas 2 lide-jeji zaneprazdnenost vylucuji) a kdyz nam byla prinesena nase jidla, utrpeli jsme dalsi 'facku'. Kureci platek v bramboraku byly dva utvary hozene z fritaku primo na talir (vrstva oleje, ve kterem plavaly, byla neuveritelna), absence jakekoliv oblohy na taliri samozrejmosti a pri rozkrojeni platku zjisteni, ze je maso nedodelane, naprosto ruzove a vrstva bramboraku absolutne syrova. Muj hlad me pri pohledu na tento kekel uplne presel. Kdyz po nejake dobe prisla servirka, videla slozeny pribor u netknuteho masa a zeptala se me, jestli je vsechno v poradku, chtelo se mi smat. Rekla jsem ji, ze bohuzel neni. Zeptala se, jestli je to 'fakt tak hrozny'. Ovsem korunu tomu dala dotazem, jestli to treba nechci zabalit na doma. Pravdepodobne tim mela na mysli, ze bych si tento pokrm mohla doma dodelat, neboco. Brambory prilozene k jidlum mych spolustravniku zazili mnohe a rozhodne nemely barvu pokrmu, ktery by mel byt servirovan hostum. Ocekavana nevolnost nekterych z nas, zpusobena touto zkusenosti, se dostavila zanedlouho.<br /> Jak cast nasi vypravy spravne charakterizovala, tohle je prototyp souslovi 'GASTRONOMICKE FIASKO'. Timto dekuji dukovanskemu podniku za rozsireni restauracnich obzoru. Netusila jsem, ze neco takoveho (prakticky od zacatku do konce) muze byt v 21. stoleti mozne.<br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. Nakonec jsme si tedy objednali polevky, po snezeni polevek vyckali cca 15-20 minut na prichod servirky (v podniku sedeli krome nas 2 lide-jeji zaneprazdnenost vylucuji) a kdyz nam byla prinesena nase jidla, utrpeli jsme dalsi 'facku'. Kureci platek v bramboraku byly dva utvary hozene z fritaku primo na talir (vrstva oleje, ve kterem plavaly, byla neuveritelna), absence jakekoliv oblohy na taliri samozrejmosti a pri rozkrojeni platku zjisteni, ze je maso nedodelane, naprosto ruzove a vrstva bramboraku absolutne syrova. Muj hlad me pri pohledu na tento kekel uplne presel. Kdyz po nejake dobe prisla servirka, videla slozeny pribor u netknuteho masa a zeptala se me, jestli je vsechno v poradku, chtelo se mi smat. Rekla jsem ji, ze bohuzel neni. Zeptala se, jestli je to 'fakt tak hrozny'. Ovsem korunu tomu dala dotazem, jestli to treba nechci zabalit na doma. Pravdepodobne tim mela na mysli, ze bych si tento pokrm mohla doma dodelat, neboco. Brambory prilozene k jidlum mych spolustravniku zazili mnohe a rozhodne nemely barvu pokrmu, ktery by mel byt servirovan hostum. Ocekavana nevolnost nekterych z nas, zpusobena touto zkusenosti, se dostavila zanedlouho.<br /> Jak cast nasi vypravy spravne charakterizovala, tohle je prototyp souslovi 'GASTRONOMICKE FIASKO'. Timto dekuji dukovanskemu podniku za rozsireni restauracnich obzoru. Netusila jsem, ze neco takoveho (prakticky od zacatku do konce) muze byt v 21. stoleti mozne.<br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. Nakonec jsme si tedy objednali polevky, po snezeni polevek vyckali cca 15-20 minut na prichod servirky (v podniku sedeli krome nas 2 lide-jeji zaneprazdnenost vylucuji) a kdyz nam byla prinesena nase jidla, utrpeli jsme dalsi 'facku'. Kureci platek v bramboraku byly dva utvary hozene z fritaku primo na talir (vrstva oleje, ve kterem plavaly, byla neuveritelna), absence jakekoliv oblohy na taliri samozrejmosti a pri rozkrojeni platku zjisteni, ze je maso nedodelane, naprosto ruzove a vrstva bramboraku absolutne syrova. Muj hlad me pri pohledu na tento kekel uplne presel. Kdyz po nejake dobe prisla servirka, videla slozeny pribor u netknuteho masa a zeptala se me, jestli je vsechno v poradku, chtelo se mi smat. Rekla jsem ji, ze bohuzel neni. Zeptala se, jestli je to 'fakt tak hrozny'. Ovsem korunu tomu dala dotazem, jestli to treba nechci zabalit na doma. Pravdepodobne tim mela na mysli, ze bych si tento pokrm mohla doma dodelat, neboco. Brambory prilozene k jidlum mych spolustravniku zazili mnohe a rozhodne nemely barvu pokrmu, ktery by mel byt servirovan hostum. Ocekavana nevolnost nekterych z nas, zpusobena touto zkusenosti, se dostavila zanedlouho.<br /> Jak cast nasi vypravy spravne charakterizovala, tohle je prototyp souslovi 'GASTRONOMICKE FIASKO'. Timto dekuji dukovanskemu podniku za rozsireni restauracnich obzoru. Netusila jsem, ze neco takoveho (prakticky od zacatku do konce) muze byt v 21. stoleti mozne.<br />

23.08.2016 16:04 | Nespokojeny zakaznik

Restauraci U Parku v Dukovanech jsme s rodinou navstivili nedavno. Pri prichodu do tohoto pochybneho podniku jsem neverila vlastnim ocim. Bylo to jako bychom se vratili do dob hlubokeho socialismu. Presto jsme se rozhodli dat tomuto pseudopodniku sanci a po dlouhe ceste tam poobedvat. Po tom, co jsme zahledli ve vydejnim okenku kuchare, pripravujiciho pokrm s cigaretou v puse, rozhodli jsme se presunout radeji na zahradku tohoto zarizeni, abychom to nemeli primo pred ocima. V podstate od prichodu servirky, jejiz chovani bylo k placi i smichu zaroven (doted se nemuzu rozhodnout) jsme byli v jednom velkem soku. Slecna servirka (reprezentativni vzhled ji evidentne nic nerika) prisla k nasemu stolu s propiskou a blockem a otazkou 'Co si date k piti?'. Po pocatecnim udivu jsme slecne oznamili, ze bychom se i najedli a oznamili jsme ji nase prani tykajici se napoju. Slecna prinesla napoje spolu s jidelnimi listky, avsak kdyz jsme si po chvili chteli objednat, bylo nam oznameno, ze vetsina pokrmu, ktere jsme si prali, nemuze byt pripravena, protoze kuchar nema houby, zeleninu a jine suroviny. Nakonec jsme si tedy objednali polevky, po snezeni polevek vyckali cca 15-20 minut na prichod servirky (v podniku sedeli krome nas 2 lide-jeji zaneprazdnenost vylucuji) a kdyz nam byla prinesena nase jidla, utrpeli jsme dalsi 'facku'. Kureci platek v bramboraku byly dva utvary hozene z fritaku primo na talir (vrstva oleje, ve kterem plavaly, byla neuveritelna), absence jakekoliv oblohy na taliri samozrejmosti a pri rozkrojeni platku zjisteni, ze je maso nedodelane, naprosto ruzove a vrstva bramboraku absolutne syrova. Muj hlad me pri pohledu na tento kekel uplne presel. Kdyz po nejake dobe prisla servirka, videla slozeny pribor u netknuteho masa a zeptala se me, jestli je vsechno v poradku, chtelo se mi smat. Rekla jsem ji, ze bohuzel neni. Zeptala se, jestli je to 'fakt tak hrozny'. Ovsem korunu tomu dala dotazem, jestli to treba nechci zabalit na doma. Pravdepodobne tim mela na mysli, ze bych si tento pokrm mohla doma dodelat, neboco. Brambory prilozene k jidlum mych spolustravniku zazili mnohe a rozhodne nemely barvu pokrmu, ktery by mel byt servirovan hostum. Ocekavana nevolnost nekterych z nas, zpusobena touto zkusenosti, se dostavila zanedlouho.<br /> Jak cast nasi vypravy spravne charakterizovala, tohle je prototyp souslovi 'GASTRONOMICKE FIASKO'. Timto dekuji dukovanskemu podniku za rozsireni restauracnich obzoru. Netusila jsem, ze neco takoveho (prakticky od zacatku do konce) muze byt v 21. stoleti mozne.<br />

15.02.2016 12:12 | xxx

Milá Beruško, jak tady čtu Vaše recenze, je vidět že do restaurace chodíte často.Stále se opakujete . Divím se , že nechodíte jinam, když je to tak hrozné. Asi se Vám tam líbí do té doby než se nabumbáte a pak je váš kamarád internet.

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit a jeste je to delsi dobu co tam pracovla silnejsi pani celkem slusna i vzhledem ochotna delala hezke ozdoby ze sveho nikdo ji za to nic nedal a kvuli kucharovy to psychicky nezvladla uplne ji odrovnal to mluvi za vse NE

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit

03.11.2015 09:09 | beruska

Takze ja tam pracovala a vim co se pise souhlasim se vsim a divim se ze ti co to chvali maji tu drzost to chvalit

13.10.2015 22:10 | Sovicka

Vazeni to co se deje na teto hospode je uz vazne moc s sice jen delnik ktery by se rad po praci nejedl ale bohuzel nedavno sem si objednal jidlo ondras to naziva p.kuchar porce je velka ale nejedla maso skazene a sorove ntamborakove testo dnes jsem se opet vratil do prace stavil sem se na pivo katasyrofa co je za barem obtloustla servirka neochotna na druhe smene je fetacka to je teprezentace to uz si delaji majotele srandu je to sila neminim tento bordel iz nabstevovat rad ksem chodil na smeny servirky lenky rychla obsluha cisto na lokale a celkove pohoda dnes sem se dozvedel ze to vzdala a skoncila nedivim se byla sice tmavsi pleti ale mela chovani a vzhledem se ji tam tyto dve syrasidla nemuzou vyrovnat div se ze stamgasti kteri tuto hospodu prakticky zivi si nechaj toto libit ja uz tam nejdu je to hnus a spina kuchar je obycejny prase co dokaze dat lidem na talir zamyslete vsichni jak dal nakladat se svyma penezma nez zivit takovy lidi to neni ani u mas na ostravsku fuj fuk fuj

13.10.2015 22:10 | Sovicka

Vazeni to co se deje na teto hospode je uz vazne moc s sice jen delnik ktery by se rad po praci nejedl ale bohuzel nedavno sem si objednal jidlo ondras to naziva p.kuchar porce je velka ale nejedla maso skazene a sorove ntamborakove testo dnes jsem se opet vratil do prace stavil sem se na pivo katasyrofa co je za barem obtloustla servirka neochotna na druhe smene je fetacka to je teprezentace to uz si delaji majotele srandu je to sila neminim tento bordel iz nabstevovat rad ksem chodil na smeny servirky lenky rychla obsluha cisto na lokale a celkove pohoda dnes sem se dozvedel ze to vzdala a skoncila nedivim se byla sice tmavsi pleti ale mela chovani a vzhledem se ji tam tyto dve syrasidla nemuzou vyrovnat div se ze stamgasti kteri tuto hospodu prakticky zivi si nechaj toto libit ja uz tam nejdu je to hnus a spina kuchar je obycejny prase co dokaze dat lidem na talir zamyslete vsichni jak dal nakladat se svyma penezma nez zivit takovy lidi to neni ani u mas na ostravsku fuj fuk fuj

13.03.2015 13:01 | bla

ja tam taky pracovala ane byt kuchare v uvozovkach tak jsem tam dodnes a slecna jitka by mohla povidat sve a to co se pise je pravda

13.03.2015 13:01 | bla

ja tam taky pracovala ane byt kuchare v uvozovkach tak jsem tam dodnes a slecna jitka by mohla povidat sve a to co se pise je pravda

21.09.2014 15:03 | martina

no pravda je ze lidi kteri pisou tyto odkazy tam pracovali a vsichni meli takove manko za tyden ze museli jit z kola ven proto se pisi takove hnusy lidicky mate dost fuj

06.09.2014 07:07 | petra

Musím se také podělit o zkušenost s touto "restauraci".Možná mám trochu zaujatý pohled protože jsem tam před par lety krátce pracovala a řeknu vám ze to jste neviděli co ma třeba pan kuchař v lednicich...od plesnivych parku az po koupající se kuřecí maso v hypermanganu na stole.Hygiena s tím nic neudělá už proto ze "restaurace"prý patří Jednotě Moravské Budějovice a to je jedna mafie takže při každé kontrole zavřou oči a mavnou nad tím bordelem rukou.V době kdy jsem tam pracovala tam byla zaměstnána i slečna která se s panem kucharem-provoznim střídala a snažila se tam ten humus trochu usměrňovat(všechna cest a klobouk dolu ji).Bohužel podle posledních zpráv ji už pan kuchař taky vystval,tak jako desítky ostatních a dnes už bych si v teto "restauraci"jídlo opravdu nedala.

29.08.2014 21:09 | marie

tak tam uz nekdo tu kontrolu poslete!!! nevim jak je mozne toto v dnesni dobe provozovat beztrastne je to na zavreni hospody i provozovatele!<br />

18.07.2014 17:05 | beruska

Mily lide samozrejme ze tomu co se tyka teto hospody verit muzete taky jsme tam byli a ne jednou a pokazde horsi a horsi vssude jen spina atd

18.07.2014 17:05 | beruska

Mily lide samozrejme ze tomu co se tyka teto hospody verit muzete taky jsme tam byli a ne jednou a pokazde horsi a horsi vssude jen spina atd

16.05.2014 17:05 | xxx

mila MARIE TO SE TO POMLOUVA A ZE TEDA NENAPISES ZE SI MELA ZA TYDEN NA TETO HOSPODE MANKO S TIM SE ASI CHLUBIT NEBUDES ALE POMLOUVAT TO JO

09.05.2014 21:09 | Marie

V teto restauraci jsem pracovala a vim jake to tam je .Majitelum vubec nezalezi na hostech a opravdu nevim jak je mozne ze tam jeste nebyla hygiena . Asi to maji dobre podchycene ale je to humus !!!!!!<br />

28.04.2014 20:08 | kamca

nevim co je to za odkazy lidi neverte vsemu co se pise byli sme s manzelem na prohlidce v dukovanech a zastavili sme se na jidle byli sme spokojeni jidlo dobre obsluha ochotna vybaveni je sice stare ale cisto jsme z brna a zname horsi hospody toto muzou psat jen chudaci kteri sou zavistivi hamba jim <br /> <br />

13.04.2014 13:01 | Alička

Děs a hrůza! Obsluha, cigánka a gembler,špinavej kuchař a neochota. Co dělají majitelé,že to nevidí?Mám chuť tam poslat kontrolu!!!!!!

09.04.2014 09:09 | beruska

Muži chodi na toaletu kde moci do zlabku ktery neodteka nesplachuje a jeste tam ani nejsou dvere takze je na vsechny videt hruza zajimalo by me co na to rika hygiena,coika atd.......

11.02.2014 12:12 | bobr

Možná by nebylo na škodu do teto restaurace poslat COIku,když si totiž objednate vepřový řízek který ma gramaz 150g v jídelním lístku,tak na talíři se vám krci pripalene něco co ani za syrova nemělo váhu vyšší jak 60g.O panu kuchaři to plati...špinavý prase.

29.01.2014 22:10 | beruska

je to jako v hororu kuchar chodi 14 dni v jednech vecech a to jsou teplaky tmave a usmudlane tricko KUCHAR???

27.11.2013 23:11 | Kléma

Je to hrůza. Výčepní je homosexuál, který obtěžuje hosty. Otřesné výherní automaty v rohu. Do restaurace nebyla investována ani koruna od dob socialismu, stále se močí na kachličky. Děs a hrůza!

22.06.2013 17:05 | Petra Hrdličková

Restaurace v Dukovanech je naprostá katastrofa. Čekání na 8 jídel 1 hod 15 min, v jídelníču psáno "velká obloha". V reálu hromádka zelí a pár plátků červené řepy. Vedoucí na stížnosti nereagoval, zůstal schovaný v kuchyni. Rozhodně nedoporučuji návštěvu.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka