Hodnocení - Restaurace Pod hradem
Recenze hostů restaurace Restaurace Pod hradem
Po celodenní turistice zřírava chut na točenou plzeň-však po příchodu do rest přistála na stole plzeň v plechu... žena těšíc se na zmrz pohár dostala jakési zbytky zmrzlin ve skleněnem "kyblíku" sic s bohatou šleh pěnou a karamelovým přelivem ale pohárem se to nazvat nelze. Navíc s plastovou cedulí s číslem na stole imitující snad startovací box na koňských dostizích,. Vše korunováno přidrzlou otázkou-bylo všechno v pořádku? Do této restaurace už nikdy více...
V teto restauraci jsme byly poprve jako vodaci v roce 2012. Jina hospoda nebyla, tak jsme sli sem. Vysledek byla neidentifikovane chutnajici kofola s nepatricnym "ocasem" a neprilis dobre jidlo. Vcera 16.6.2017 jsme tudy opet projizeli jako vodaci. Opet jina konkurence (krome dvou bister) v okoli nebyla. Rozhodli jsme se riskovat a vyzkouset zmenu. Nove zkusenosti: v restauraci jsme nesedeli protoze tam byl divny vzduch (byly citit zachody, nebo dezinfence - tezko rici) -<br /> zvolili jsme zahradku (bohuzel bylo pred destem, tak byl citit casto kanal, ackoli wc citit nebylo), obsluha nebyla moc prijemna (cernovlaska) tvrdici, ze nema moc cas protoze maji spozstu hostu (7 stamgastu na pivu u baru), a ted to hlavni: s pitim (pivo, kofola) bez problemu; u jidla to bylo horsi. Meli jsme fazolovou polevku, ktera se ukazala jako ohrata konzerva, navic s chili a strasne moc mrkve-velmi spatne; gnoci meli divny ocas od masa a nektere gnoci byli nedovarene (zrejme jedna porce byla v prubehu vareni pridana a nedovarila se); bramboracky klasika - mrazeny polotovar; pikantni gulas byl nasladly a bez vyrazne chuti, svickova-vyborna, maso s hribkovou omackou vyborne, kureci prsa s broskvi standard. Nase skupina 14 vodaku tak mela rozporuplne reakce. Oproti roku 2012 urcite zlepseni. Bohuzel u jidla je to loterie, kde mate 50% sanci na vyborne jidlo a 50% na podprumerne (coz pri prumerne cene nad 120Kc za jidlo a 40Kc za polevku zamrzi). Takze good luck s vyberem.
V teto restauraci jsme byly poprve jako vodaci v roce 2012. Jina hospoda nebyla, tak jsme sli sem. Vysledek byla neidentifikovane chutnajici kofola s nepatricnym "ocasem" a neprilis dobre jidlo. Vcera 16.6.2017 jsme tudy opet projizeli jako vodaci. Opet jina konkurence (krome dvou bister) v okoli nebyla. Rozhodli jsme se riskovat a vyzkouset zmenu. Nove zkusenosti: v restauraci jsme nesedeli protoze tam byl divny vzduch (byly citit zachody, nebo dezinfence - tezko rici) -<br /> zvolili jsme zahradku (bohuzel bylo pred destem, tak byl citit casto kanal, ackoli wc citit nebylo), obsluha nebyla moc prijemna (cernovlaska) tvrdici, ze nema moc cas protoze maji spozstu hostu (7 stamgastu na pivu u baru), a ted to hlavni: s pitim (pivo, kofola) bez problemu; u jidla to bylo horsi. Meli jsme fazolovou polevku, ktera se ukazala jako ohrata konzerva, navic s chili a strasne moc mrkve-velmi spatne; gnoci meli divny ocas od masa a nektere gnoci byli nedovarene (zrejme jedna porce byla v prubehu vareni pridana a nedovarila se); bramboracky klasika - mrazeny polotovar; pikantni gulas byl nasladly a bez vyrazne chuti, svickova-vyborna, maso s hribkovou omackou vyborne, kureci prsa s broskvi standard. Nase skupina 14 vodaku tak mela rozporuplne reakce. Oproti roku 2012 urcite zlepseni. Bohuzel u jidla je to loterie, kde mate 50% sanci na vyborne jidlo a 50% na podprumerne (coz pri prumerne cene nad 120Kc za jidlo a 40Kc za polevku zamrzi). Takze good luck s vyberem.
V teto restauraci jsme byly poprve jako vodaci v roce 2012. Jina hospoda nebyla, tak jsme sli sem. Vysledek byla neidentifikovane chutnajici kofola s nepatricnym "ocasem" a neprilis dobre jidlo. Vcera 16.6.2017 jsme tudy opet projizeli jako vodaci. Opet jina konkurence (krome dvou bister) v okoli nebyla. Rozhodli jsme se riskovat a vyzkouset zmenu. Nove zkusenosti: v restauraci jsme nesedeli protoze tam byl divny vzduch (byly citit zachody, nebo dezinfence - tezko rici) -<br /> zvolili jsme zahradku (bohuzel bylo pred destem, tak byl citit casto kanal, ackoli wc citit nebylo), obsluha nebyla moc prijemna (cernovlaska) tvrdici, ze nema moc cas protoze maji spozstu hostu (7 stamgastu na pivu u baru), a ted to hlavni: s pitim (pivo, kofola) bez problemu; u jidla to bylo horsi. Meli jsme fazolovou polevku, ktera se ukazala jako ohrata konzerva, navic s chili a strasne moc mrkve-velmi spatne; gnoci meli divny ocas od masa a nektere gnoci byli nedovarene (zrejme jedna porce byla v prubehu vareni pridana a nedovarila se); bramboracky klasika - mrazeny polotovar; pikantni gulas byl nasladly a bez vyrazne chuti, svickova-vyborna, maso s hribkovou omackou vyborne, kureci prsa s broskvi standard. Nase skupina 14 vodaku tak mela rozporuplne reakce. Oproti roku 2012 urcite zlepseni. Bohuzel u jidla je to loterie, kde mate 50% sanci na vyborne jidlo a 50% na podprumerne (coz pri prumerne cene nad 120Kc za jidlo a 40Kc za polevku zamrzi). Takze good luck s vyberem.
Výborná restaurace, obsluha skvělá, zvládla elegantně rychle partu hladových vodáků, výborná nepřeslazená mátová limonáda, jídel jsme měli několik a všechny výborné,doporučujeme.
Byla jsem s kamarádkou na obědě v restauraci.Daly jsme si svíčkovou.Můžeme jen doporučit,tak dobrou jsme ještě nikde nejedly.Personál velice milý,posezení na zahrádce i v restauraci příjemé.Takže vřele doporučujeme.
Byla jsem s kamarádkou na obědě v restauraci.Daly jsme si svíčkovou.Můžeme jen doporučit,tak dobrou jsme ještě nikde nejedly.Personál velice milý,posezení na zahrádce i v restauraci příjemé.Takže vřele doporučujeme.
Minulý rok jsem se s vnukem zastavila v restauraci na limonádu,bylo vedro a malý měl žízeň.Na limču jsme čekali půl hodiny,když jsem se ozvala,tak mi servírka řekla,že ani pes se rychle nevytentuje a to předevšema lidma.Na konec jsme se dočkali,ale na zaplacení i když jsem požádala,že chci platit,jsem se bohužel nedočkala,poprosila jsem paní od stolu aby mi to zaplatila a nechala u ní peníze.Příští týden jedeme na dovolenou a máme v plánu jít na hrad a spojit to s obědem,tak uvidíme,bohužel tam jiná restaurace není a tak doufám,že se černovlasá servírka polepšila.
Minulý rok jsem se s vnukem zastavila v restauraci na limonádu,bylo vedro a malý měl žízeň.Na limču jsme čekali půl hodiny,když jsem se ozvala,tak mi servírka řekla,že ani pes se rychle nevytentuje a to předevšema lidma.Na konec jsme se dočkali,ale na zaplacení i když jsem požádala,že chci platit,jsem se bohužel nedočkala,poprosila jsem paní od stolu aby mi to zaplatila a nechala u ní peníze.Příští týden jedeme na dovolenou a máme v plánu jít na hrad a spojit to s obědem,tak uvidíme,bohužel tam jiná restaurace není a tak doufám,že se černovlasá servírka polepšila.
Obsluha velmi pozorná a rychlá. Poctivé a chutné jídlo vkusně upravené a za dobré ceny. Vřele doporučuji a dodávám, že jsem skutečný host.
Restauraci Pod Hradem jsme navštívili letos v červenci ve skupině 10ti lidí. Musím personál restaurace velice pochválit, měli naprostý přehled o jídle, milá a ochotná obsluha, vše jak má být, nemám vůbec žádné výhrady. Všem nám velice chutnalo a můžeme pouze doporučit !
Restauraci Pod Hradem jsme navštívili letos v červenci ve skupině 10ti lidí. Musím personál restaurace velice pochválit, měli naprostý přehled o jídle, milá a ochotná obsluha, vše jak má být, nemám vůbec žádné výhrady. Všem nám velice chutnalo a můžeme pouze doporučit !
Byli jsme u Vas s partnerkou. Nejste sice Hilton ale v obycejne hospode se da udelat velka parada
Vážený pane Honzo,<br /> na Vaší recenzi musím reagovat.Naši kuchaři smaží řízky ve fritéze,ryby v nabídce vůbec nemáme.Máte pravdu že vyprodáme v době obědů nějaké jídlo,tak to prostě chodí.Máme však výběr zhruba 10 jídel přes oběd.Poslední reakce bude na toalety.To že nějaká zákaznice odhodí do toalety to co tam nepatří a naše paní uklízečka to jde dát do pořádku.Ba naopak měla být pochvala pro nás.V naší restauraci pracují 3 páni kuchaři, naše paní na úklid chodí v bílém oblečení je podle mého názoru naprosto v pořádku(proto jste si jí zřejmě spletl s kuchařkou).Určitě máte nárok na svůj názor,jen jsem musela reagovat na Vaše hodnocení.
Dneska jsme tam byli na výletě, chtěl jsem do restaurace přímo u hradu , ale bylo celkem plno , tak jsme zvolili hospodu pod hradem. Jídlo nic moc , řízky byli nasakle od oleje a byla v tom cítit ryba , tak ze se den před tím smazila ryba. Na pití se nic skazit nedalo , malinovku měli taky. Byli jsme v cca půl jedné a už nebyli asi tři jídla a přitom hospoda nebyla narvana. Obsluha tak nějak normál , žádná ochota ani neochota. To že byli dámské toalety ucpané a šla je čistit kuchařka nebudu ani komentovat. Sem určitě víc krát nepujdem
V restauraci Pod hradem budete spokojeni výborná jídla perfektní obsluha zastavte se a uvidíte sami.
Dneska už je tomu jinak, obsluha usměvavá a ochotná a vůbec všechno bylo fajn :) prý nový majitelé .) Doporučuji
Jedním slovem tragédie - kdybych si tady přečetla recenze dřív, nemuseli jsme si kazit sobotní výlet tímhle zážitkem. Sprostá vulgární servírka, naštvaný číšník, na jídelním lístku skoro nic nebylo, jen na pivo jsme čekali snad půl hodiny. Ale ledva jsem chtěla zrušit objednávku jídla - jelikož fakt nemám chuť obědvat v atmosféře, kde na sebe servírka s kuchařkama sprostě řve, tak "jídlo" bylo na stole. Přitom stůl vedle si objednával dříve, ale prostě tu naši objednávku zrušit "nemohli". No jídlo - smažák za 129 kč, přítel měl totálně tvrdé ohřáté hranolky. Jedině pivo ušlo. "Gastronomické" peklo!
Dnes, po návštěvě této "restaurace" musím konstatovat, že nic horšího jsem v životě nejedla. Prostředí hrůza, to už nás mělo odradit, ale byli jsme hladoví a tak jsme usedli. Obsluha přišla brzy a my si vybrali z jídelního lístku kuřecí vývar a těstovinový kuřecí salát. Po polévce, tedy mastné ohřáté vodě s kousíčkem mrkve a pěti nudlemi, jsem s hrůzou očekávala příchod hlavního chodu. To co mi slečna servírka položila na stůl, jsem měla ihned vrátit. Pár těstovin, spousta zeleniny a celkem 3 kousky drobného kuřecího masa. Můžu nadávat jen sama sobě, že jsem to ihned nevrátila, ale snažila se jídlo "pochopit" vždyť za 109,- Kč, musí to jídlo nějak chutnat? Říkala jsem si, že jsem třeba rozmazlená, ale když vedle sedícímu páru přinesli jídlo stejné kvality a dle výrazu v jejich tváři jsem pochopila, že má porce nebyla náhoda, ale že se jedná o běžný standard, musela jsem obsluze sdělit názor na kvalitu tohoto pokrmu. Škoda jen, že jsem nereagovala dřív a s patřičnou razancí. Oběd jsme zaplatili a hladoví a hlavně nazlobení, co si na nás někteří podnikatelé ještě v dnešní době dovolí, jsme odešli. Ráda bych tuto restauraci nazvala nejhorší výkrmnou v okolí a pověsila jim to nad dveře, ať už se nikdo další nespálí. A páni podnikaté, majité této rádoby restaurace, ať se věnují něčemu jinému a neškodí našim žaludkům.
Ahoj, kdybychom si první přečetli tuhle stránku, mohli jsme si ušetřit trauma z "restaurace" Pod hradem. To, že je obsluha pomalá, i když bylo téměř prázdno jsme přičítali 40° st. vedru. To, co přišlo pak se nedá omluvit ničím. Vepřový řízek za 130 Kč byl zcela nepoživatelný, nazvat ho podešví, tak tu podešev ještě urazím. Zeleninový salát z kuřecího masa za 140 kč žádný zázrak, ale jíst se dal, dokud jsem si nevšimla, že kuřecí maso vevnitř je syrové, vzhledem k vedru mě hned s vidinou salmonely přešla chuť. Obsluhu jsme při odnášení talířů upozornili, že není vhodné počasí na syrové maso. Čekali jsme aspoň slušné "promiňte" - nedočkali jsme se. Při placení se na nás vyřítila servírka, která neuměla dát dohromady jednoduchou nerozvinutou větu, za to odsekávat ji doma zjevně naučili. Snažila se mě přesvědčit, že to syrové maso na zeleninovém salátu z kuřecího masa byla krkovička a tedy nemohla být syrová:-) Nad tím jsme se už jen zasmáli a s hladovým žaludkem hledali obchod s potravinami:-) Smutné je, že u nás dovolíme, aby takovéto hospody vůbec existovaly!!!
Včera jsme byli na výletě na hradě a stavili se v této "restauraci" na oběd.Dal jsem si bramborové knedlíky plněné uzeným se zelím.Přinesli mi jeden rozpůlenej knedlík na hromádce zelí.Za 90 korun se mi to zdálo málo ale říkal jsem si že když bude dobrej tak se s tím smířím.Jednu tu půlku jsem rozříznul ještě napůl a dal jí do pusy.Němělo to žádnou chuť a ještě to bylo úplně oschlý tekže jsem řekl servírce co a jak a ať si to odnese že mě přešla chuť.K mému překvapení mi těch 90 korun naúčtovali což jsem odmítl.Nakonec mi řekli že prej jsem snědl půlku porce a když jsem viděl že je to oschlý tak jsem to neměl jíst vůbec takže ať zaplatím půlku takže než tohle tak si radši zabalte řízek s chlebem...
To co se zde piše,mohu jen potvrdit. Navštivili jsme tuto restauraci 26.10.2012<br /> Asi má majitel na to vše jiný názor,pravda je po sezoně,ale jak je vidno tak ani o sezoně zde neni vše tak jak by člověk očekával. Personál jsme svoji přítomností přímo obtěžovali,po přinesení dvou piv se dál věnoval sledování televize a hrám na noťasu,poté se k obsluze přidal i kuchař i když jsme v prvním okamžiku měli dojem,že přišel kotelník. Po zapůacení se obluze očividně ulevilo,že jsme vypadli a že jsme je již neobtěžovali svojí přítomností. O celkoím vzhledu restaurace je zbytečné mluvit. Pokud budete chtít někoho postrašit,všmte ho tam a jistě pak bude moc a moc hodný,aby tam náhodou nemusel znovu....<br /> Kačaba
Včerejší (24. 6. 2012) zážitek byl doufám na dlouhou dobu poslední. Celá parodie na restauraci začala špinavou sklenicí, ve které nám donesli Kofolu, nechali jsme si ji vyměnit. Ještě než přinesli čistou, jsme si všimli, že i na dalších dvou sklenicích byly stopy po rtech a na jedné z nich byla dokonce rtěnka. Když jsme číšníkovi předali i zbylé dvě, tak se ohradil, že jsme mu to nedali rovnou.<br /> Dále následovala polévka, kterou slečna donesla a vůbec ji nevadilo, že přímo uprostřed plave na hladině mrtvá moucha. Polévku tedy s omluvou vyměnili. (Nebo jen vyndali mouchu?)<br /> Pečivo k polévce bylo v košíku položeno na špinavém látkovém ubrousku a aby toho nebylo málo, tak nás ošidili při placení, kdy místo 2 x 24,- za dvě 0,4L Kofoly účtovali po 30,- za 0,5L, kterou nikdo z nás neměl. Dle účtu vůbec netušili, co jsme pili.<br /> Sem už nikdy!