Hodnocení - Restaurace Na Pasece
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Restaurace Na Pasece zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Restaurace Na Pasece
V restauraci Na Pasece jsem byl 4.8.2022, teplota venku byla cca 32°C, v restauraci však bylo optimálních 25°C. Teplota podávaného červeného vína byla také 25°C, což už jsem za optimální nepovažoval. Od servírky jsem se dozvěděl, že červená vína do chladničky nedávají, že jim na školení řekli, že je tam dávat nemají. O doporučované teplotě pro červená vína t.j. mezi 14 a 18°C neměla tato pracovnice evidentně ani potuchy. Poučení: Do této restaurace na víno rozhodně nechodit.
Velmi dobře umístěná restaurace s dobře využitými vnitřními prostory. Kuřácká část<br /> kvalitně prohulená a od ní oddělená nekuřácká část v zasklené verandě, trpící kouřem, neboť personálu je zatěžko zavírat dveře a nebo snad dokonce tudy větrají kouř ze spodní části. Co se týče nápojů, celkem pestrá nabídka za přiměřené ceny. Pivo Kozel z tanku dobré, ale pokud jde o míru, tak výčepní zřejmě žije ještě v socialismu, kdy pivo pod míru bylo téměř standardem. Dnes se vydělává trochu jinak a pokud tam host nechá řádově tisíce, není ho potřeba ještě natáhnout o koruny !?!!!!<br /> Budeme-li hovořit o jídle, nabídka slušná, porce dostatečné, jen s používáním<br /> kořenících přísad a chemických omáček by se pan kuchař měl trochu krotit a nechat<br /> masu přirozenější chuť a vůni. Použité suroviny by si to zasloužily. Obsluha vstřícná<br /> a rychlá, takže jako celek hodnotím pozitivně a pokud by se vyvětraly závany starých<br /> časů, tak mohu tuto restauraci doporučit Vaší ctěné pozornosti.
Velmi dobře umístěná restaurace s dobře využitými vnitřními prostory. Kuřácká část<br /> kvalitně prohulená a od ní oddělená nekuřácká část v zasklené verandě, trpící kouřem, neboť personálu je zatěžko zavírat dveře a nebo snad dokonce tudy větrají kouř ze spodní části. Co se týče nápojů, celkem pestrá nabídka za přiměřené ceny. Pivo Kozel z tanku dobré, ale pokud jde o míru, tak výčepní zřejmě žije ještě v socialismu, kdy pivo pod míru bylo téměř standardem. Dnes se vydělává trochu jinak a pokud tam host nechá řádově tisíce, není ho potřeba ještě natáhnout o koruny !?!!!!<br /> Budeme-li hovořit o jídle, nabídka slušná, porce dostatečné, jen s používáním<br /> kořenících přísad a chemických omáček by se pan kuchař měl trochu krotit a nechat<br /> masu přirozenější chuť a vůni. Použité suroviny by si to zasloužily. Obsluha vstřícná<br /> a rychlá, takže jako celek hodnotím pozitivně a pokud by se vyvětraly závany starých<br /> časů, tak mohu tuto restauraci doporučit Vaší ctěné pozornosti.