Hodnocení - Pizzeria Leonardo da Vinci
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Pizzeria Leonardo da Vinci zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Pizzeria Leonardo da Vinci
Pizzeria Leonardo da Vinci<br /> Před 7-10 lety jsem do této "pizzerie" ráda zašla s přáteli. Dělali tu výtečnou pizzu i lasagne a další jídla.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Po dlouhé době jsem před 2 měsíci zavítala zpět s nadšením, které rázem opadlo.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> V restauraci je hrozně divný, zatuchlý zápach. Obvyklé (mám ráda) bylinkové máslo jako předkrm, dělají z RAMY! nebo podobného margarínu. Je to naprosto nechutné. Slečna servírka na nás vykulila oči, na co se to ptáme a ani nedokázala odpovědět, prý jak to má vědět, když to nepřipravuje.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Jídelní lístky jsou pomačkané, ulepené, staré.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Protože nejsem zlá, dala jsem druhou šanci:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Pizza plavala v tekutině, byla úplně nasáklá a nedala se jíst. Jako bláto. Někdo tu zmiňoval výbornou pizzu od mladého kuchaře. Je pravda, že pracoval ten starší, na druhou stranu, tento tu myslím pracoval i před lety, kdy pizza byla dobrá, tak nevím čím to je.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A protože fakt nejsem zlá, dala jsem poslední šanci. Do třetice všeho dobrého, či zlého?<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bohužel zlého.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Pizzy jsem se již bála, těstoviny si zde již nelajznu, tak alespoň polední menu?<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Kulajda, to bylo koprové bláto. Znáte to? Děláte polévku se smetanou, která se přichytí. Pokud Polévku nevymixujete, smetana s moukou se přilepí na dno. Když pak mícháte, odlepují se ze dna pláty pucků ze smetany a mouky. Celá polévka byla jen toto + kousali jste tedy 1% brambory a 99% bláta z výše uvedeného. Druhý chod - smažený sýr s 99% jistotou si dovolím předpokládat, že se jedná polotovar z Makra. Tento je jako rychlovka doma při práci super, a od jedné firmy i chutný, ale ne, pokud se nedělá na rozpáleném oleji. Výsledkem je pak nasáklá olejová kapsa a uvnitř taková jako malta?<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Naprosto znechucena již zcela jednoznačně do tohoto zařízení (název pizzerie nelze aplikovat) nevkročím.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A na závěr? Co myslíte, že zde bylo menu druhý den poté, co jsem dostala tu blátivou kulajdu s koprem? ANO!! KOPROVÁ OMÁČKA … Takže triky závodních a školních jídelen před 1989 jsou zpět.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Sem již ani omylem a s očima zkříženýma hlady..<br /> + jeden den znuděná a neobeznámená servírka<br /> + druhý den ochotný, ale uspěchaný a trochu upocený číšník<br /> - bylinkové máslo je z RAMY, gastronomické Faux pas!!<br /> - Ošklivé, staré a ulepené jídelní lístky<br /> - Za 7 let žádná revitalizace<br /> - Zápach<br /> - jídlo průměrné, nebo nechutné, nebo nepoživatelné