Hodnocení - Monte Bu Restaurant Steakhouse
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Monte Bu Restaurant Steakhouse zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Monte Bu Restaurant Steakhouse
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
v pátek 13.10. 2023 jsem s partií navštívil tuhle restauraci...zde je moje hodnocení: steak teda nic moc extra za tu přehnanou cenu, desert z bílé a hořké čokolády to byla katastrofa...chtel bych poznat toho génia, kdo tuhle blbost vymyslel.....obsluha ok, ale ceny vyhnané k výšinám.... díky, ale již nikdy více
Vše naprosto skvělé. Gastro zážitek, včetně vhodně doporučeného vína. Číšnice Iva velice milá, neformální a přitom profesionální. Krásný večer.
Dnes jsem restauraci navstivila poprve a musim rict, ze urcite i naposledy. Na obed jsme prisly 3 matky a tri kojenci, coz chapu, ze nemusi budit uplne nadseni, ale restaurace byla v te dobe temer prazdna a obsluha by mela byt snad profesionalni.. na sezeni dostala ma 7mi kilova dcera sice designovou ale zcela nevhodnou zidlicku, ve ktere se mohla uplne cela otacet, stoupat a vylezat, to ze takto male dite hold nepochopi, ze v restauraci se sedi a ji, je proste fakt.. obsluha byla navic velice neprijemna, jidlo velice prumerne, ceny znacne nadprumerne, rychlost obsluhy zase spise podprumerna a veskera ochota nulova.. kdyz sestre spadl jidelni listek na zem, tak ji cistice ho nechala zvednout, presto ze drzela v naruci 6ti mesicni dite... zazitek otresny, atmosfera katastrofalni
V pátek 4.4.2014 jsme s přítelkyní navštívili poprvé restauraci Monte Bu Restaurant Steakhouse. Prvotní dojem z restaurace nebyl vůbec špatný, vcelku příjemná a ochotná obsluha a velmi dobře sestavený jídelní lístek. Před objednáním našeho jídla si u vedlejšího stolu zákazníci stěžovali na špatné steaky z roštěné a obsluha jim po chvíli přinesla talíř s jídlem zpět s tím, že kuchař naznal, že je jídlo v pořádku.<br /> My jsme si poté objednali Carpaccio, silný hovězí vývar, a steak Filet mignon z pravé svíčkové.<br /> Carpaccio na kterém nelze snad nic pokazit, pokud je k dispozici čerstvé maso, bylo pěkně naservírované a chutné, hovězí vývar byl sice silný ale také silně přesolený. Obsluze jsme tuto skutečnost pouze sdělili a ta nám odvrátila, že je to normální u silného vývaru s čímž jsme tedy nesouhlasili ale vzhledem k tomu, že Carpaccio bylo v pohodě tak jsme nad tím jak se říká mávli rukou.<br /> Poté ale přišel zlatý hřeb večera Filet Mignon z pravé svíčkové s úpravou medium a cenovkou 320,-Kč bez přílohy. Hned jak nám obsluha servírovala talíře na stůl, začal jsem tušit dle visáže steaku, že něco nebude asi v pořádku. Ihned po prvním zakrojení a ochutnání jsme téměř současně s přítelkyní vyřkli, že maso má hořkou příchuť. Steak byl zespodu zcela spálený takřka na uhel. Přítelkyně již neměla chuť dále pokračovat v jídle a já měl steak spálený o něco málo méně a v jídle jsem dále pokračoval. Mezitím jsme zavolali obsluhu, ukázali ji spálený steak přítelkyně a ta tento odnesla do kuchyně. Po chvíli obsluha dorazila zpět s talířem s naprosto identickým vyjádřením kuchaře jako u našich sousedů u vedlejšího stolu, že steak je tak jak má být, není spálený a odmítla nám odečíst toto jídlo z účtu, protože již bylo jídlo ochutnáno a malý kousek po jednom zaříznutí chyběl.<br /> Co k tomu říci, snad jen to , že jsme v této restauraci byli určitě naposledy a žádné peníze už tady od nás nikdy neuvidí, jedná se rozhodně o nejhorší steakovou restauraci s katastrofickou kuchyní v Brně. Obsluze, která asi musí bohužel plnit příkazy majitelů restaurace nezávidím, nicméně v takovém podniku bych nepracoval. Třem majitelům této restaurace bych rád vzkázal, že takhle se peníze nevydělávají a s tímto přístupem a personálem v kuchyni to doufám budou nuceni brzo zavřít. <br /> Pokud si nechcete kazit večer, navštivte jakoukoliv jinou restauraci v Brně, Monte Bu je totální propadák za nehorázné ceny se službami na úrovni rumunské dálniční restaurace. <br /> <br />
V pátek 4.4.2014 jsme s přítelkyní navštívili poprvé restauraci Monte Bu Restaurant Steakhouse. Prvotní dojem z restaurace nebyl vůbec špatný, vcelku příjemná a ochotná obsluha a velmi dobře sestavený jídelní lístek. Před objednáním našeho jídla si u vedlejšího stolu zákazníci stěžovali na špatné steaky z roštěné a obsluha jim po chvíli přinesla talíř s jídlem zpět s tím, že kuchař naznal, že je jídlo v pořádku.<br /> My jsme si poté objednali Carpaccio, silný hovězí vývar, a steak Filet mignon z pravé svíčkové.<br /> Carpaccio na kterém nelze snad nic pokazit, pokud je k dispozici čerstvé maso, bylo pěkně naservírované a chutné, hovězí vývar byl sice silný ale také silně přesolený. Obsluze jsme tuto skutečnost pouze sdělili a ta nám odvrátila, že je to normální u silného vývaru s čímž jsme tedy nesouhlasili ale vzhledem k tomu, že Carpaccio bylo v pohodě tak jsme nad tím jak se říká mávli rukou.<br /> Poté ale přišel zlatý hřeb večera Filet Mignon z pravé svíčkové s úpravou medium a cenovkou 320,-Kč bez přílohy. Hned jak nám obsluha servírovala talíře na stůl, začal jsem tušit dle visáže steaku, že něco nebude asi v pořádku. Ihned po prvním zakrojení a ochutnání jsme téměř současně s přítelkyní vyřkli, že maso má hořkou příchuť. Steak byl zespodu zcela spálený takřka na uhel. Přítelkyně již neměla chuť dále pokračovat v jídle a já měl steak spálený o něco málo méně a v jídle jsem dále pokračoval. Mezitím jsme zavolali obsluhu, ukázali ji spálený steak přítelkyně a ta tento odnesla do kuchyně. Po chvíli obsluha dorazila zpět s talířem s naprosto identickým vyjádřením kuchaře jako u našich sousedů u vedlejšího stolu, že steak je tak jak má být, není spálený a odmítla nám odečíst toto jídlo z účtu, protože již bylo jídlo ochutnáno a malý kousek po jednom zaříznutí chyběl.<br /> Co k tomu říci, snad jen to , že jsme v této restauraci byli určitě naposledy a žádné peníze už tady od nás nikdy neuvidí, jedná se rozhodně o nejhorší steakovou restauraci s katastrofickou kuchyní v Brně. Obsluze, která asi musí bohužel plnit příkazy majitelů restaurace nezávidím, nicméně v takovém podniku bych nepracoval. Třem majitelům této restaurace bych rád vzkázal, že takhle se peníze nevydělávají a s tímto přístupem a personálem v kuchyni to doufám budou nuceni brzo zavřít. <br /> Pokud si nechcete kazit večer, navštivte jakoukoliv jinou restauraci v Brně, Monte Bu je totální propadák za nehorázné ceny se službami na úrovni rumunské dálniční restaurace. <br /> <br />
V pátek 4.4.2014 jsme s přítelkyní navštívili poprvé restauraci Monte Bu Restaurant Steakhouse. Prvotní dojem z restaurace nebyl vůbec špatný, vcelku příjemná a ochotná obsluha a velmi dobře sestavený jídelní lístek. Před objednáním našeho jídla si u vedlejšího stolu zákazníci stěžovali na špatné steaky z roštěné a obsluha jim po chvíli přinesla talíř s jídlem zpět s tím, že kuchař naznal, že je jídlo v pořádku.<br /> My jsme si poté objednali Carpaccio, silný hovězí vývar, a steak Filet mignon z pravé svíčkové.<br /> Carpaccio na kterém nelze snad nic pokazit, pokud je k dispozici čerstvé maso, bylo pěkně naservírované a chutné, hovězí vývar byl sice silný ale také silně přesolený. Obsluze jsme tuto skutečnost pouze sdělili a ta nám odvrátila, že je to normální u silného vývaru s čímž jsme tedy nesouhlasili ale vzhledem k tomu, že Carpaccio bylo v pohodě tak jsme nad tím jak se říká mávli rukou.<br /> Poté ale přišel zlatý hřeb večera Filet Mignon z pravé svíčkové s úpravou medium a cenovkou 320,-Kč bez přílohy. Hned jak nám obsluha servírovala talíře na stůl, začal jsem tušit dle visáže steaku, že něco nebude asi v pořádku. Ihned po prvním zakrojení a ochutnání jsme téměř současně s přítelkyní vyřkli, že maso má hořkou příchuť. Steak byl zespodu zcela spálený takřka na uhel. Přítelkyně již neměla chuť dále pokračovat v jídle a já měl steak spálený o něco málo méně a v jídle jsem dále pokračoval. Mezitím jsme zavolali obsluhu, ukázali ji spálený steak přítelkyně a ta tento odnesla do kuchyně. Po chvíli obsluha dorazila zpět s talířem s naprosto identickým vyjádřením kuchaře jako u našich sousedů u vedlejšího stolu, že steak je tak jak má být, není spálený a odmítla nám odečíst toto jídlo z účtu, protože již bylo jídlo ochutnáno a malý kousek po jednom zaříznutí chyběl.<br /> Co k tomu říci, snad jen to , že jsme v této restauraci byli určitě naposledy a žádné peníze už tady od nás nikdy neuvidí, jedná se rozhodně o nejhorší steakovou restauraci s katastrofickou kuchyní v Brně. Obsluze, která asi musí bohužel plnit příkazy majitelů restaurace nezávidím, nicméně v takovém podniku bych nepracoval. Třem majitelům této restaurace bych rád vzkázal, že takhle se peníze nevydělávají a s tímto přístupem a personálem v kuchyni to doufám budou nuceni brzo zavřít. <br /> Pokud si nechcete kazit večer, navštivte jakoukoliv jinou restauraci v Brně, Monte Bu je totální propadák za nehorázné ceny se službami na úrovni rumunské dálniční restaurace. <br /> <br />
Restaurace se honosí přívlastkem Steak House, bohužel to zůstane pouze u toho napsaného. Obsluha velice neprofesionální, ani nemluvím o papoušcích u vchodu na zahrádku, protože jakmile začnou vřískat což je velmi často neslyšíte ani pul slova...V podstatě tady o ten hluk už vůbec nejde když pomineme že tento druh ptáků je největším roznašečem všechno možných viru bakterií nechápu co dělají v restauraci. Nyní asi to nejdůležitější a to jídlo: Donesou Vám jídelní lístek kde Vás na začátku poučují o připravě a kvalitě podávaných jídel. Steaky objednané v 300g porci v upravě medium rare, což každý kdo má rád kvalitní maso ví že steak má být prostředkem krvavý... za 412,- za steak nám donesly hnusně propečenou podrážku, která neviděla kvalitní steak ani z rychlíku do Prahy... Byla nám tato restaurace doporučena, ale až nyní chápu, že to byla pomsta...Restaurace je na úrovni 3 cenové. Vřele nedoporučuji
V restauraci jsme zažili obrovské zklamání. Měli jsme objednaný stůl pro 12 osob, ani po 45 minutých si obsluha nepřišla pro objednávky, nípoje donesli pouze části.... Potom si slečna zapsala pouze 11 jídel a znovu zjišťovala objednávky. Nikdo se za celou dobu neomluvil, prý jim nedorazil personál. Kdyby to neměl být slavnostní oběd a nebylo nás tolik, bylo jediným správným krokem odejít. Takže nikdy více, protože kuchař může být jakkoliv dobrý, když obsluha je totálně neschopná a neochotná