Hodnocení - Michalský Výpad
Recenze hostů restaurace Michalský Výpad
*Michalský odpad :DDDD
Vzhledem ke špatným recenzim na rozvoz jsem to zkusila.O půl 10 jsem volala,objednala si.Rozvazi od 11.Řidič mi v 11:15 volal,ze stoji u vchodu.Takže za mě aj rozvoz na jedničku..
Dnes jsem byla v resturaci Michalsky Výpad.Vše bylo v pohodě.Jidlo luxus..řecké biftecky nezklamali.Příště zas..
Dnes jsem byla v této restauraci poprvé. Šla jsem na menu s mírnou obavou, protože jsem četla pár recenzí na nepříjemný personál. PO MÉ ZKUŠENOSTI JSEM SE ROZHODLA TAKY NAPSAT HODNOCENÍ. PERSONÁL A VŠE OSTATNÍ BYLO SKVĚLÉ. V ostatních restauracích by se od nich měli učit. A o jídle ani nemluvím. Zatím jsem v Olomouci lepší jídlo nedostala a ani na stejné úrovni. Já tuto restauraci rozhodně budu doporučovat! DĚKUJEME ZA SKVĚLÝ SERVIS.
A jestli jste zákazník co zaplatí stravenkou 90tikorunovou za jídlo co stojí 89 Kč tak z vás žádný plat nemá s pozdravem Eva
Milá Radko buďte ráda že jste polévku dostala , já tam chodím každý den a jsem spokojená velmi , jděte jinam do restaurace je jich v Olmiku dost alespoň se jim tam uleví od vrtáku,jdete kde budete sama a obsluha se vám bude věnovat protože tam nikdo není dobrou chuť
Dobrý den,v této restauraci jsem byla poprvé na doporučení.Jídlo v pořádku obsluha hrůza..nepříjemný číšník,který nám automaticky donesl polévku,aniž by se zeptal co vůbec chcem.Po výběru jídla,dlouho nic.Potom jídlo donesl bylo výborné,ale jen jsme dojedli už se na nás pořad dívala asi ať už vypadnem ať můžou další.Přijde mi to jak rychlá jídelna a ne restaurae.Rychle se najez a vypadni.Moc to na mě nazapusobilo..na kávu už jsme šli jinam kde nás nebudou pohledama vyhazovat.Zkoušeli jsme rozvoz a katastrofa jídlo dorazilo místo ve 12 kolem půl 3..příšerné a řeči máme toho moc...takže už tam nepůjdem.Pokud je to personálu jednu tak je to špatný přístup..a těch záporných recenzí zacina být čím dál víc.Ať slečna servírka nezapomíná,že ze zákazníků má plat...
V minulém týdnu jsem na doporučení navštívila MV. Jídlo bylo výborné, komunikace s obsluhou děsivá. Přišly jsme s kamarádko u na menu a měly jsme pocit, že nejíme dostatečně rychle a asi ani nemluvíme česky. Dezert a kávu jsme do sebe naházely, protože se po nás už servírka dívala.<br /> <br /> Další den jsem si objednala jídlo do práce, protože bylo opravdu dobré. Mělo být dovezeno mezi 11 a 12 hodinou. Volala jsem tam dvakrát (pokaždé mělo být už za pět minut na místě). Přijelo ve 13 hodin s tím, že toho mají moc. Sleva žádná, omluva taky ne. Pokud má člověk v pracovní době půl hodinu na oběd a stráví deset minut voláním a čekáním na řidiče, je to na prd. Stačí při objednávkách říct, nestíháme, bude to později. Je to hrozná škoda, protože potenciál tato restaurace má.
V minulém týdnu jsem na doporučení navštívila MV. Jídlo bylo výborné, komunikace s obsluhou děsivá. Přišly jsme s kamarádko u na menu a měly jsme pocit, že nejíme dostatečně rychle a asi ani nemluvíme česky. Dezert a kávu jsme do sebe naházely, protože se po nás už servírka dívala.<br /> <br /> Další den jsem si objednala jídlo do práce, protože bylo opravdu dobré. Mělo být dovezeno mezi 11 a 12 hodinou. Volala jsem tam dvakrát (pokaždé mělo být už za pět minut na místě). Přijelo ve 13 hodin s tím, že toho mají moc. Sleva žádná, omluva taky ne. Pokud má člověk v pracovní době půl hodinu na oběd a stráví deset minut voláním a čekáním na řidiče, je to na prd. Stačí při objednávkách říct, nestíháme, bude to později. Je to hrozná škoda, protože potenciál tato restaurace má.
Vaše stránky Vám nějak nefungují ...
Situácia: objednávka jedla pre 4 osoby, objednano do 10:00 - takže jedlo malo prísť medzi 11 - 12:00.<br /> Realita: <br /> 1. telefonat o 12:37 s otázkou, kedy môžeme očakávať jedlo? <br /> odpoveď: je toho moc ale do cca 13 jedlo príde.<br /> 2. telefónat o 13:09 s otázkou, kedy môžeme očakávať jedlo? <br /> odpoveď: už je na ceste<br /> 3. telefónat o 13:20 s otázkou, či to jedlo príde ešte dnes.<br /> odpoveď: stala sa chyba na našej strane, niekto niečo s niekým ... príde vám to do 15 min.<br /> <br /> Jedlo teda prišlo 13:36. Poslíček ale hodil smutné oči s tým, že nedoviezol jedlo, ktoré sme mali objednané. Po krátkej konzultácií a zistenia príčiny prečo nám jedlo doviezli až tak neskoro, sme jedlo, ktoré sme si neobjednali vzali, po a) dal nám ho zadarmo b) boli sme hladní).<br /> <br /> Jedlo v Michalskom výpade je super ale čo sa týka rozvozu, ďalšie obedy budeme riešiť u inej reštaurácie. <br /> <br /> Zhodnotenie: Najlepšie jedlo čo sme mali za tie prachy.
situace - 6 žen, 3 slevové poukazy, rezervace na 16 hodinu, požádaly jsme číšníka, aby nám poukazy připravili až na 17 hodinu, že jedna kolegyně dorazí později, číšník nás zpražil informací, abychom to stihly, že na tento stůl má na 19 hodinu rezervaci, my jsme svou rezervaci nijak časově neomezovaly, naštěstí milá číšnice upravila jiné dva stoly a my jsme mohly odejít až v 21 hodin, ale promiňte, pokud člověk s poukazem není dost dobrý host, aby si mohl posedět u piva, či vína delší dobu, tak to tam napište do poznámky.<br /> Situace z dnešního oběda - na všech stolech lístky s rezervací pro počet osob = počet židlí u stolu, hospoda poloprázdná, ale nechtěli nás usadit - 2 osoby, nakonec po otázce, jestli jdeme jen na oběd, jsme mohly ke stolu pro 4. Ovšem když se objevili kamarádi majitele a zeptali se, kam si můžou sednout, zaznělo jen: Vy? kamkoli. Udělejte si z Michaláku VIP hospůdku pro kámoše, tento přístup se mi nelíbí a příště budu volit jiný podnik. p.s. opravdu není vhodné nosit účtenku a zkasírovat hosta, když druhý host u stolu ještě zdaleka nedojedl.
situace - 6 žen, 3 slevové poukazy, rezervace na 16 hodinu, požádaly jsme číšníka, aby nám poukazy připravili až na 17 hodinu, že jedna kolegyně dorazí později, číšník nás zpražil informací, abychom to stihly, že na tento stůl má na 19 hodinu rezervaci, my jsme svou rezervaci nijak časově neomezovaly, naštěstí milá číšnice upravila jiné dva stoly a my jsme mohly odejít až v 21 hodin, ale promiňte, pokud člověk s poukazem není dost dobrý host, aby si mohl posedět u piva, či vína delší dobu, tak to tam napište do poznámky.<br /> Situace z dnešního oběda - na všech stolech lístky s rezervací pro počet osob = počet židlí u stolu, hospoda poloprázdná, ale nechtěli nás usadit - 2 osoby, nakonec po otázce, jestli jdeme jen na oběd, jsme mohly ke stolu pro 4. Ovšem když se objevili kamarádi majitele a zeptali se, kam si můžou sednout, zaznělo jen: Vy? kamkoli. Udělejte si z Michaláku VIP hospůdku pro kámoše, tento přístup se mi nelíbí a příště budu volit jiný podnik. p.s. opravdu není vhodné nosit účtenku a zkasírovat hosta, když druhý host u stolu ještě zdaleka nedojedl.
situace - 6 žen, 3 slevové poukazy, rezervace na 16 hodinu, požádaly jsme číšníka, aby nám poukazy připravili až na 17 hodinu, že jedna kolegyně dorazí později, číšník nás zpražil informací, abychom to stihly, že na tento stůl má na 19 hodinu rezervaci, my jsme svou rezervaci nijak časově neomezovaly, naštěstí milá číšnice upravila jiné dva stoly a my jsme mohly odejít až v 21 hodin, ale promiňte, pokud člověk s poukazem není dost dobrý host, aby si mohl posedět u piva, či vína delší dobu, tak to tam napište do poznámky.<br /> Situace z dnešního oběda - na všech stolech lístky s rezervací pro počet osob = počet židlí u stolu, hospoda poloprázdná, ale nechtěli nás usadit - 2 osoby, nakonec po otázce, jestli jdeme jen na oběd, jsme mohly ke stolu pro 4. Ovšem když se objevili kamarádi majitele a zeptali se, kam si můžou sednout, zaznělo jen: Vy? kamkoli. Udělejte si z Michaláku VIP hospůdku pro kámoše, tento přístup se mi nelíbí a příště budu volit jiný podnik. p.s. opravdu není vhodné nosit účtenku a zkasírovat hosta, když druhý host u stolu ještě zdaleka nedojedl.
Podle mého názoru je to velice špatný. Pred týdnem jsem byla v restauraci s kamarádkou kolem 12 hodini a vypadá to tam jako na bojišti. Personál po sobě křičí pred hosta na což je velice nevhodné. Mou kamarádku jsem tam vzala ze je to tam výborné - ve finále byla na me naštvaná kam jsem ju to vzala jestli si zní dělám jako srandu...?? Bohužel si nás někdo všiml až po 20 minutách. Byla jsem zklamaná a to dost. Uz vás bohužel nenavstvim a tuhle restauraci nedoporučuji..!! :(
Navštívil jsem tuto restauraci s obavami. podle recenzí to měl být horor. Setkal jsem se ale s rychlou a perfektní obsluhou, jídlo bylo velmi dobré a porce taková, že jsem to ani nedojed. Mohu jen chválit.
Navštívil jsem tuto restauraci s obavami. podle recenzí to měl být horor. Setkal jsem se ale s rychlou a perfektní obsluhou, jídlo bylo velmi dobré a porce taková, že jsem to ani nedojed. Mohu jen chválit.
Milá Lucie a Pavle jsem hostem této restaurace každý den a nechápu co tu píšete za bldosti když nechcete čekat na dobré jídlo tak jdu do restaurace kde nikdo není třeba do Atlantu a vážená Lucie když neumite uvařit doma hloupé rizoto a musíte di ho objednávat přes rozvoz tak bych raději pomlčel s nějakým komentářem , s pozdravem spokojený host
Přidávám negativní reakci....objednáváme si rozvoz již delší dobu,občas hlavně na začátku to bylo rychlé a velmi dobré. Ale již po třetí minimálně jsme na rozvoz čekali více než 1,45min....s tím opět že toho mají moc....a teď dokonce přivezli úplně jiné jídlo ve složení,maso nebylo napsáno jen zeleninové rizoto ale vepřového tam bylo dost...ale bohužel dvojitá porce sýra chyběla....po tel.rozmluvě s kuchařem ani omluva :-)))) přesolené navíc studené. Bohužel je smůla že majitel je asi dost nenaž....ný a dělá vše proto aby vydělal za každou cenu...ale ono se to časem projeví,je to stejný majitel jako v Siestě na Pavlovické a tam to tak dopadlo už před rokem....jak v restauraci tak na rozvoz....ono menu za 85,-až 99,-mají všude...
Přidávám negativní reakci....objednáváme si rozvoz již delší dobu,občas hlavně na začátku to bylo rychlé a velmi dobré. Ale již po třetí minimálně jsme na rozvoz čekali více než 1,45min....s tím opět že toho mají moc....a teď dokonce přivezli úplně jiné jídlo ve složení,maso nebylo napsáno jen zeleninové rizoto ale vepřového tam bylo dost...ale bohužel dvojitá porce sýra chyběla....po tel.rozmluvě s kuchařem ani omluva :-)))) přesolené navíc studené. Bohužel je smůla že majitel je asi dost nenaž....ný a dělá vše proto aby vydělal za každou cenu...ale ono se to časem projeví,je to stejný majitel jako v Siestě na Pavlovické a tam to tak dopadlo už před rokem....jak v restauraci tak na rozvoz....ono menu za 85,-až 99,-mají všude...
Přidávám negativní reakci....objednáváme si rozvoz již delší dobu,občas hlavně na začátku to bylo rychlé a velmi dobré. Ale již po třetí minimálně jsme na rozvoz čekali více než 1,45min....s tím opět že toho mají moc....a teď dokonce přivezli úplně jiné jídlo ve složení,maso nebylo napsáno jen zeleninové rizoto ale vepřového tam bylo dost...ale bohužel dvojitá porce sýra chyběla....po tel.rozmluvě s kuchařem ani omluva :-)))) přesolené navíc studené. Bohužel je smůla že majitel je asi dost nenaž....ný a dělá vše proto aby vydělal za každou cenu...ale ono se to časem projeví,je to stejný majitel jako v Siestě na Pavlovické a tam to tak dopadlo už před rokem....jak v restauraci tak na rozvoz....ono menu za 85,-až 99,-mají všude...
Přidávám negativní reakci....objednáváme si rozvoz již delší dobu,občas hlavně na začátku to bylo rychlé a velmi dobré. Ale již po třetí minimálně jsme na rozvoz čekali více než 1,45min....s tím opět že toho mají moc....a teď dokonce přivezli úplně jiné jídlo ve složení,maso nebylo napsáno jen zeleninové rizoto ale vepřového tam bylo dost...ale bohužel dvojitá porce sýra chyběla....po tel.rozmluvě s kuchařem ani omluva :-)))) přesolené navíc studené. Bohužel je smůla že majitel je asi dost nenaž....ný a dělá vše proto aby vydělal za každou cenu...ale ono se to časem projeví,je to stejný majitel jako v Siestě na Pavlovické a tam to tak dopadlo už před rokem....jak v restauraci tak na rozvoz....ono menu za 85,-až 99,-mají všude...
Přidávám negativní reakci....objednáváme si rozvoz již delší dobu,občas hlavně na začátku to bylo rychlé a velmi dobré. Ale již po třetí minimálně jsme na rozvoz čekali více než 1,45min....s tím opět že toho mají moc....a teď dokonce přivezli úplně jiné jídlo ve složení,maso nebylo napsáno jen zeleninové rizoto ale vepřového tam bylo dost...ale bohužel dvojitá porce sýra chyběla....po tel.rozmluvě s kuchařem ani omluva :-)))) přesolené navíc studené. Bohužel je smůla že majitel je asi dost nenaž....ný a dělá vše proto aby vydělal za každou cenu...ale ono se to časem projeví,je to stejný majitel jako v Siestě na Pavlovické a tam to tak dopadlo už před rokem....jak v restauraci tak na rozvoz....ono menu za 85,-až 99,-mají všude...
Katastrofa!!! Na jídlo jsme s kolegama čekali 1:15 minut slečna se nám přišla několikrát omluvit máme toho moc. No a co ??? Tak by měl pan vedoucí zaplatit o jednoho číšníka na víc a bylo by to možná super. Dobrý pochopili jsme to donesla nám jídlo a hrůza. Personální nebudu ani komentovat chaos v organizaci personálu neprofesionální obsluha!!! I když jsme seděli na zahrádce vedle u stolu lidi nazývali personálu Michalskeho výpadu jako nosiči ale oni mají ve finále pravdu! Pan vedoucí teda pokud to byl vedoucí když tak přvával přes celou zahrádku po personálu a sám umí jen zmatené pobihat a přemisťovat rezervace ze stolu na stůl!!! V teto restauraci převažuje kvantita kvalitu!! Chtěli by to pořádného manažera který tomu dodá trosku kvality a ne mastné odporné jídla!!!
Bohužel, i když se na Michalský výpad stále tak nějak vracíme, ještě jsme asi neodešli s dobrým pocitem (asi dáváme při dalším příchodu další šanci, i když si vždycky řekneme, že už radši nikdy). Obsluha docela děsivě vypadající, ale zase musím uznat, chová se docela mile. Co nám vadí je to, že nás po donesení jídla neustále kontrolují (co 2 minuty se přijdou podívat, jak to vypadá - asi zabíráme místo). Není to příjemné. Ceny jsou v pořádku, hroznová limonáda nezklame nikdy. Dnes poprvé jsme si objednali oběd rozvozem domů (bydlíme od restaurace asi 10 minut chůze). Objednávali jsme si v cca 10:30. Jídlo až po menší urgenci přijelo 13:30 (po 3 hodinách!). No, to bychom ještě rozdýchali, ale jídlo bylo naprosto studené, Cheff Burger Original byl naprosto odstrašující (a navíc strašně smrděl), hranolky gumové, naprosto bez chuti. Neslané, nemastné. Po dnešku už jsem si řekl, že už opravdu nikdy. Nikdy do Michalského výpadu.
Po zhruba šesti letech práce v restauraci, začínám být psychicky labilní, na pokraji zhroucení, mám alergii na lidi, o polovinu méně vlasů a nejspíš i žaludeční vředy. Můj záchvat začíná ve chvíli, kdy do dveří vchází host a já ho hlasitĕ a srozumitelnĕ pozdravím, ale host se neobtěžuje. Záchvat pokračuje, když vybíhám z kuchyně s plnou náručí talířů s jídlem a host se ptá, jestli vaříme. Ne, nevaříme. Toto všechno jsem teď běžela koupit do Hrušky. Přinesu jídelní lístek a ptám se hosta zda si dá něco k pití. Host se neobtěžuje mi odpovědět a domáhá se hesla k wi-fi. Prozradím mu heslo a znova se ptám zda si dá něco na pití. V prvé řadě se dozvím co si nedá a poté se dostaneme k tomu, jaké máme točené limonády. Reaguji že malinovou nebo kofolu a host odpovídá že si dá žlutou. Ne , fakt ji neumím vyčarovat. Host si objedná vodu z vodovodu a můj záchvat pokračuje. Přináším vodu a ptám se co si vybral k jídlu. "A co máte? " Host nejspíš neumí číst a já mám za úkol to přečíst nahlas za něj. Já mám přece spoustu času jen pro něj. Další lidé , kteří chodí do restaurací podobnĕ vysírat je nespočet. Zabít hned. Další záchvat dostávám při příchodu dospělých s dětmi. Rodiče se ještě ani nestihli posadit a jedno dítě už se houpe na lustru a druhé skáče po stole vřískajíc u toho jako opice a demolujíce u toho vybavení restaurace. To vše než stihnu přinést jídelní lístek. Rodiče se v tu chvíli ani nezajímají o to , kde se nachází jejich uječená, bezzubá zrůdička, jestli sedí ve smažce v kuchyni nebo leží pod autem na silnici. Jsou rádi že mají klid.O dítě zakopávám ve chvíli kdy vybíhám z kuchyně s plnou náručí talířů a když rodiče upozorním aby si své děti víc hlídali,že se mohou zranit, chovám se podle hostů arogantnĕ. Chovejte se lidi slušnĕ a berte někdy aspoň trochu ohled na to, že i číšníci jsou jen lidé , kteří mají jen dvě ruce a dvě nohy, nejsme roboti. Nejste v restauraci sami a ani jediní kdo má nějaká přání či požadavky a prostĕ si musíte počkat až na vás přijde řada.I kuchaři jsou jen lidé a nemají v kuchyni "ubrousku prostři se" ale obyčejnej sporák , kterej prostě za minutu uvařit neumí. Všichni chcete všechno hned hned , ale hned se ani pes nevysere. Nevĕřím někdy vlastním očím, jak dokáží být lidé někdy doslova odporní. Kdo nepracuje v oboru, tak nepochopí co píšu za žvásty. My číšníci jsme pro druhé jen póvl a služebnictvo, co uklízí zbytky po ostatních, nechává se urážet, shazovat a poslouchá debilní kecy. Buďte normální a ne burani co otravují druhým život Emotikona smile Díky Emotikona smile<br />
Dne 16.4.2015 jsem byl na nenu ,obdivuji obsluhu , neznam a nebyl jsem v restauraci kde se ceka fronta na volny stul , plna restaurace plna zahradka jidlo a obsluha ok a kdo pise tu neco jine tak si ma uvari doma s pozdravem Ales
Restaurace evidentne spatne rizena. Po objednani u cisnice se cisnik znova prijde ptat co si objedname. Cesnecka studena. Royal burger silene presoleny, hranolky nasakle olejem. Rajcata ktera by mela byt soucasti burgeru sice na taliri nejsou, zato je pridana parodie na sa salat coleslaw. Cisnika evidentne nezajima proc na taliri zustala vetsina jidla. Zepta se jestli mame jeste prani, po odpovedi ze bychom chteli platit se 10 minut neukaze a pak se znovu zepta jestli mame jeste prani. Kdyz durazneji rekneme o zaplaceni, arogantne se podivuje. Vypada pod vlivem drog...nikdy vice.
Vážený pane Petře<br /> Personál výrazně neargumentoval.Na Vaši žádost,že jídlo jíst nebudete,ale že ho zaplatíte,jsem se slušně zeptala,zda je jídlo špatné či Vám nechutná.Odpověděl jste mi ,, co je Vám ..... ".Větu jste nedokončil,ale pokud jsem dobře pochopila,chtěl jste říct ,,co je Vám po tom" a že je to Váš problém,ale že jídlo zaplatíte.<br /> Odnesla jsem jídlo do kuchyně a konzultovala jsem s kuchařem,zda ryba není třeba zkažená,což nebyla.Toto jsem Vám slušně oznámila,omluvila se a nabídla Vám,že když už jídlo platíte,jestli ho alespoň nechcete zabalit sebou.A jen jsem upozornila,že na jídelním lístku je psaná gramáž.<br /> Určitě jsem neměla milion keců a chovala jsem se k Vám slušně.<br /> Možná jste neměl dobrý den,ale k Vašemu příspěvku se musím vyjádřit,protože se opravdu nezakládá na pravdě.<br /> Je mi líto,že jste nebyl spokojen,ale konkrétně filetů z lososa,se prodá několik porcí denně a zatím jsem se nesetkala s tím,že by si někdo stěžoval.<br /> Přeji hezké dny .........<br />
Michalský výpad jsem měl vždy rád (v OL jsem žil a měl jsem to jako kantýnu obědovou) a vždy ho chválil ... stav dnes ... tragédie ... v menu filet z lososa se zeleninou a šťouchanými brambory za 135 ... takže losos ... dvoucentimetrový řez z filetu (podkova z kapra by byla dvakrát velká) zelenina stále částečně zmrzlá s příchutí lednice z kauflandu ... brambory suché na nich dvě kolečka opečené cibule ... když jsem se ohradil, že jídlo v té hodnotě vypadá jinak "personál" výrazně argumentoval i když jsem řekl že to jíst nebudu a že jim to zaplatím ... milion keců co mi na tom nechutná ... takže více nikdy
Kuřecí medailonky gratinované v zapékací misce. Brambory byly po chuti staré a nedovařené (i moje spolustolovnice s tím po ochutnání souhlasila). Po pár soustech jsem to vzdal a chtěl vrátit jídlo. Obsluha se zeptala, zda je tedy chci ještě dopéct! To jsem odmítl a tak odnesla jídlo pryč. Po pěti minutách se servírka vrátila se slovy, že jídlo mi naúčtují, protože se celý personál shodnul, že brambory jsou udělané dost (asi jim šlo o zaplacení jídla). Raději si zajděte do globusu, za třetinovou cenu a brambory umí uvařit.<br /> Michalský Výpad UŽ NIKDY!
Dnes tj. 26.10. jsme oběd v Michalském Výpadu ohodnotili jako strašný. Přitom o dva dny dříve tj. 24.10. výborný, t.zn, že záleží na kuchaři, když jsme reklamovali třeba jablečný závin, tak řekl číšník, že gramáž je správná, ale v pátek byly dva řezy, šlehačka, zmrzlina, dnes bez šlehačky, maličký kousek připečený, hnusný, jak je to možné, jaký byl kuchař, fujtajblový, už nikdy více vaše restaurace, zavřete ji anebo kuchaře.
Do Výpadu chodíme s kolegy a kamarády v podstatě
Do Výpadu chodíme s kolegy a kamarády v podstatě
Chcete si rezervovat stůl v této restauraci? Nedělejte to - je to ztráta času a energie. Není na ni ze strany personálu brát zřetel i přesto, že mají záznam v objednávkové knize :-). Zřejmě slabý management, jehož prioritou není rozhodně spokojenost zákazníka.
na dobré doporučení jsme navštívili tuto restauraci. Rezervovali jsme si telefonicky stůl na terase na který jsme čekali cca 25 minut. Když jsme usedli asi po dalších 30 minutál přišel "profesional" aniž by pozdravi, byl značně nervozní, neochotný, upocený. Jídlo bylo studené, maso nedopečené, hranolky rovněž. Celkově se divím, že takový podnik dnes může vůbec fungovat. Byli jsme tu poprvé a rovněž naposled! Patřičnmé reference poskytneme širokému okolí. Závěrem pokud očekávánte profesionalitu a serioznost - navštivte jiný podnik. V Olomouci je jich dost :-)
Potom, co jsme vyzkoušeli večeři ve čtyřech a celkem v pořádku, mi paní na baru odmítla rezervaci na 13.září 2014 pro 20 osob se slovy "náš pan provozní ty srazy nemá rád".<br /> - paní opravdu slušná, asi za nic nemůže...<br /> - pokud je provozní a majitel jedna osoba, pak ho nechápe nikdo z nás<br /> - pokud ne, pak by majitel měl vědět, jaké mu provozní dělá jméno u hostů<br /> - v každém případě lituji 1.200,- Kč za večeři a 50,- kaček spropitného<br /> - a tak ani já, ani nikdo z okruhu 20 mých odmítnutých přátel a také jejich blízkých, tam více nepáchneme...<br /> Howgh
Musím se podělit o zkušenost. Na doporučení známých, ža v restauraci dobře vaří, jsme udělali rodinnou oslavu v této restauraci - už niiiikdy víc!!!!!<br /> Po příchodu do restaurace stoly nebyly připraveny, obsluha nepříjemná, nepřipravená. O menu, na kterém jsme se domlivili, nic nevěděli. Podávání jídla - Polívka už byla snězená, když začali podávat tousty, které k ní patřily, protože jim to doooooost dlouho trvalo. K hlavnímu jídlu měla být příloha na stole, aby si každý mohl vzít kolik chce - než to donesli tak jídlo bylo snězené nebo studené a bylo toho opravdu málo.<br /> Musím říct, že jsem se styděla za to, že jsem pozvala rodinu do tohoto podniku a to nás bylo jen 20.
Katastrofa. Už nikdy více.
Restauraci MV mám docela rád přes měníčka. Lasagne jsou docela dobré, ale jako všechny restaurace s italskými jídly i zde nalezneme zlatý EIDAM 30%. Prosím pokud máte rádi Itálii nebo jim jen nechcete ubližovat, tak nikdyneříkejte, že vaříte špagety carbonara. Toto jídlo s tím nemá vůbec nic společného kromě špaget. Raději to přepište na špagety koupající se ve smetaně.
jídlo je ucházející, ale určitě se hodí do meníček za stovku znovu bych za to nedal ani o korunu víc...kafe otřes...obsluha nejhorší jakou jsem kdy viděl nepříjemné servírky..odnášení výzdoby stolu při jedení...číšník teplý jako fén a nekonečné čekaní...NEVEREVER!
Právě jsem se vrátil z MV a nedá mi to hned sedám k počítači a píši těchto pár vět. Na MV jsem v OC slyšel spoustu doporučení. Nejsem místní, ač tu posledních pár měsíců pobývám, takže si milerád nechám doporučit.<br /> <br /> První špatná indicie, když nad tím retrospektivně uvažuji, byla již při telefonické rezervaci kdy jsem byl dotazován jaký Voucher máme a po sdělení že žádný byla slečna mírně překvapena. Bohužel netrklo mne to.<br /> <br /> Po příchodu druhá indicie, dělený bar za který je vidět a to co je tam vidět by se jednomu neudělalo zrovna dobře.<br /> <br /> Náladu nám spravila malinovice na začátek aby jsme nastartovali trávení a pak to šlo jen z kopce. V pressu kávová sedlina (chtělo by to vyčistit a přetěsnit kávovar). <br /> <br /> Místní specialita U.S.A burger přesolená, kombinace nedopečených a přepečených hranolek ani nepřekvapila. Ale budiž dalo by se to zvládnout.<br /> <br /> Největší katastrofou však byly špagety carbonara, nejen že jsou deklarovené na pancette a kuchař očividně používá lepší slaninu. O drceném česneku jako prefabrikátu z Tesca ani nemluvím, ale opět jako všude (Milan Babica by měl radost) tuny smetany někde kde nemají co dělat.<br /> <br /> Podtrženo sečteno dávám jednu z deseti a to za tu dobrou Malinovici. Holt na Moravě se více holduje pálence než dobrému jídlu, pokud se tím ten horor v MV dá nazvat jídlem.<br /> <br /> Nikdy více, sbohem a šáteček
Po první návštěvě (na doporučení k slavnostnímu obědu) naše rodinné číslo 1! v Olomouci. Jídlo vynikající, obsluha příjemná, ceny - ač lehce vyšší - vzhledem ke kvalitě jídla naprosto přijatelné a přiměřené. O víkendech nutno rezervovat stůl - bývá narváno (ale to ostatně jen svědčí o kvalitě). Za nás nejlepší restaurace v Olomouci a blízkém okolí!!
Jídlo je dobrý, ale ta obsluha o víkendu je strašná seděli jsme na terase a po objednání pití čekat 20 min, když je polovina stolů prázdná. Nakonec jsme museli obsluhu upozornit že pití ještě nemáme. O víkendu se nám to stalo již 3x. pres týden doporučuji, ale o víkendu rozhodně NEE!!!
Jídlo je dobrý, ale ta obsluha o víkendu je strašná seděli jsme na terase a po objednání pití čekat 20 min, když je polovina stolů prázdná. Nakonec jsme museli obsluhu upozornit že pití ještě nemáme. O víkendu se nám to stalo již 3x. pres týden doporučuji, ale o víkendu rozhodně NEE!!!
Jídlo je dobrý, ale ta obsluha o víkendu je strašná seděli jsme na terase a po objednání pití čekat 20 min, když je polovina stolů prázdná. Nakonec jsme museli obsluhu upozornit že pití ještě nemáme. O víkendu se nám to stalo již 3x. pres týden doporučuji, ale o víkendu rozhodně NEE!!!
Jídlo je dobrý, ale ta obsluha o víkendu je strašná seděli jsme na terase a po objednání pití čekat 20 min, když je polovina stolů prázdná. Nakonec jsme museli obsluhu upozornit že pití ještě nemáme. O víkendu se nám to stalo již 3x. pres týden doporučuji, ale o víkendu rozhodně NEE!!!
chodíme na obědová meny a zatím vždy si jsme si pochutnali, vyzdvihnu skvělá líčka. Majitel, co se snaží zajistit komfort je perfektní. Doporučuji pro všechny, kteří si v obědové pauze chtějí pochutnat jako na slavností večeři.
Restauraci jsem navštívila na polední menu již několikrát. Výběr je vždy bohatý a zajímavý. Jídla, která jsem si zde obědnala, byly vždy dle mého názoru na vysoké úrovni. Tuto restauraci všem doporučuji.
Dnes jsem tam byl podruhé a vždy i chutnalo.<br />
Varuji všechny před objednávkou rib eye steaku. Maso tuhé, samá blána, většina porce nesežvýkatelná, medium uděláno jako well done. Obsluha po upozornění argumentuje tím, že v jídelním lístku je napsáno, že maso je prorostlé, čímž jsou myšleny povázky = blány, nikoliv tuk. Ani to raději nezkoušejte.
První návštěva byla luxusní...takový steak jsem už dlouho nejedla. Velký, štavnatý se spoustou šťávy s houbami a k tomu vynikající opečené brambory s česnekem a rozmarýnem (normálně je nejím, ale byly fakt mňamka). A vše za dobré peníze. V pátek si jdeme návštěvu zoopakovat-velmi se těšíme.
První návštěva nás mile překvapila. Zvlášť výborně připravený, čerstvý losos. Nebyl převařený ani nedovařený, úplně akorát. Měl výbornou chuť. Dnes jsem si dala mečouna s vařeným bramborem. Jsem naprosto zklamaná. Ryba byla cítit rybinou, přitom mečoun má mít maso jemné chuti. Mám obavy, že maso bylo staré. Pachuť starého rybího tuku cítím i po několika hodinách. Brambory měly vzhled jako den staré. Jedna byla připálená. Prostě oba zážitky jako dva extrémy. Navíc bylo v restauraci plno a neměli jsme dostatek soukromí, protože si k našemu stolu přisedli další hosté. Do této restaurace asi delší dobu nemám chuť jít.