Hodnocení - Meduzzy - restaurace a bar
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Meduzzy - restaurace a bar zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Meduzzy - restaurace a bar
Předem mého hodnocení upozorňuji, že nejsem od konkurence, ač to tak možná bude vypadat. <br /> Tento podnik jsem vybral na základě hodnocení na jiném portálu, kde byl v sekci řecké restaurace na přední pozici. Navštívili jsme jej v sobotu v 16/03/13 kolem oběda. Již při příchodu nám bylo divné, že v podniku je obsazen pouze jediný stůl, skupinou poměrně hlučných britů. Jejich hlučnost nebyla ani za mák příjemná, ale podniku bych to nevyčítal, je v tom víceméne nevinně. Jídelní lístky, ještě než jsme se posadili, nám přinesla servírka ve vytahaném a značně obnošeném svetru. Objednali jsme si pití a začali probírat lístek. Již při jeho pročtení bylo jasno, že označení řecké restaurace, jak se prezentovali na serveru restaurací, bylo zavádějící. Prostě se jedná o podnik, který se snaží mít široký záběr evropské kuchyně, kdy to není ani kočka ani pes, ale náš český bezpohlavní kočkopes. Při dotazu směřujícím na servírku ohledně předkrmu jsem se dozvěděl, že papriky rozdělujeme na slovenské a ty ostatní, a oni mají ty ostatní. Předkrm v ceně 125Kč jsem tedy raději vzdal a objednal si slepičí vývar za 41Kč. Majitel by jistě zaplesal, host moc neutratil a ušetřil. Bohužel, slepice zrovna nebyla doma, když si pro ni přišli, tak vzali alespoň kuře, pro jistotu ho podložili mraky silných nudlí navrch s kostí, takže z české polévky, v restauraci, která se původně tvářila jako řecká, byla spíše polévka asijská. <br /> Snědl jsem půlku a zbytek raději nechal. Druhý chod byla řecká klasika, souvlaki. Za nemalých cca 230 Kč jsem si dal jehněčí s pitou a tzatziky, přítelkyně souvlaki vepřové. Již při servírování druhého chodu byl pohled na pokrm dost děsivý, placka pita chleba na ní maso, přesypané na hrubo nakrájenou okurkou, paprikou (pro zasvěcené - tou ostatní) a navrch zakydnuto tzatzikami. Chuť pokrmu byla obdobná jako vzhled. Zelenina ve velkých kusech, maso vlažné (jak známo, jehněčí, není-li teplé, je pak zvláště odporné) a chuť, kterou měly tzatziky, raději ani nevzpomínat. <br /> Pita chléb byl tuhý a bez chuti a nedopečený, asi jen ohřátý v mikrovlnce. Gastronomie opravdu na úrovni, obrázek si již udělejte sami. Jídlo jsme po dvou či třech soustech vrátili. <br /> Tady musím druhého číšníka pochválit (servírka v parádním svetru, se nám po řešení národnostní otázky papriky již vyhýbala), že se v tuto chvíli zachoval profesionálně a na úrovni, bez problému naši reklamaci uznal a na požádání svižně přinesl účet. Takže zde plus. Restauraci rozhodně doporučuji těm, kteří se chtěji přesvěsdčit, jak by to s gastronomií vypadat nemělo. Vysokým hodnocením na některých serverech se nenechte zmást,<br /> možná jim to tam občas písne nějaký kamarád či známý, ale realita je bohužel zcela jinde.
Předem mého hodnocení upozorňuji, že nejsem od konkurence, ač to tak možná bude vypadat. <br /> Tento podnik jsem vybral na základě hodnocení na jiném portálu, kde byl v sekci řecké restaurace na přední pozici. Navštívili jsme jej v sobotu v 16/03/13 kolem oběda. Již při příchodu nám bylo divné, že v podniku je obsazen pouze jediný stůl, skupinou poměrně hlučných britů. Jejich hlučnost nebyla ani za mák příjemná, ale podniku bych to nevyčítal, je v tom víceméne nevinně. Jídelní lístky, ještě než jsme se posadili, nám přinesla servírka ve vytahaném a značně obnošeném svetru. Objednali jsme si pití a začali probírat lístek. Již při jeho pročtení bylo jasno, že označení řecké restaurace, jak se prezentovali na serveru restaurací, bylo zavádějící. Prostě se jedná o podnik, který se snaží mít široký záběr evropské kuchyně, kdy to není ani kočka ani pes, ale náš český bezpohlavní kočkopes. Při dotazu směřujícím na servírku ohledně předkrmu jsem se dozvěděl, že papriky rozdělujeme na slovenské a ty ostatní, a oni mají ty ostatní. Předkrm v ceně 125Kč jsem tedy raději vzdal a objednal si slepičí vývar za 41Kč. Majitel by jistě zaplesal, host moc neutratil a ušetřil. Bohužel, slepice zrovna nebyla doma, když si pro ni přišli, tak vzali alespoň kuře, pro jistotu ho podložili mraky silných nudlí navrch s kostí, takže z české polévky, v restauraci, která se původně tvářila jako řecká, byla spíše polévka asijská. <br /> Snědl jsem půlku a zbytek raději nechal. Druhý chod byla řecká klasika, souvlaki. Za nemalých cca 230 Kč jsem si dal jehněčí s pitou a tzatziky, přítelkyně souvlaki vepřové. Již při servírování druhého chodu byl pohled na pokrm dost děsivý, placka pita chleba na ní maso, přesypané na hrubo nakrájenou okurkou, paprikou (pro zasvěcené - tou ostatní) a navrch zakydnuto tzatzikami. Chuť pokrmu byla obdobná jako vzhled. Zelenina ve velkých kusech, maso vlažné (jak známo, jehněčí, není-li teplé, je pak zvláště odporné) a chuť, kterou měly tzatziky, raději ani nevzpomínat. <br /> Pita chléb byl tuhý a bez chuti a nedopečený, asi jen ohřátý v mikrovlnce. Gastronomie opravdu na úrovni, obrázek si již udělejte sami. Jídlo jsme po dvou či třech soustech vrátili. <br /> Tady musím druhého číšníka pochválit (servírka v parádním svetru, se nám po řešení národnostní otázky papriky již vyhýbala), že se v tuto chvíli zachoval profesionálně a na úrovni, bez problému naši reklamaci uznal a na požádání svižně přinesl účet. Takže zde plus. Restauraci rozhodně doporučuji těm, kteří se chtěji přesvěsdčit, jak by to s gastronomií vypadat nemělo. Vysokým hodnocením na některých serverech se nenechte zmást,<br /> možná jim to tam občas písne nějaký kamarád či známý, ale realita je bohužel zcela jinde.