Hodnocení - Hotel Hesperia
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace Hotel Hesperia zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace Hotel Hesperia
Restaurace hotelu Hesperia Olomouc.<br /> Jeden z mých nejstrašnějších zážitků ve stravování za poslední léta!<br /> Polévka: údajně „Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi“-35 Kč, vývar v ŽÁDNÉM případě! Zavářka 2 knedlíčky průměru 2cm a nejlevnější nudle Ariana, tak to už ve školních jídelnách v 60-70tých letech minulého století polévky vařili líp (a že to býval hnus). <br /> Vrcholem byl mnou objednaný „Smažený vepřový kotlet-150 gr.“cena 135 Kč bez přílohy!!! <br /> Odhlédnu od „topra češtin“, že kotleta je ženského rodu, což vypovídá dostatečně o amatérismu managementu a personálu.<br /> Tak to co číšnice přinesla, překonalo moje představy. Plátek jakéhosi růžového masa, evidentně z láku a rozhodně ne z kotlety, okamžitě separující se trojobal. Váha rozhodně nebyla deklarovaných 150 gr. Odporné.<br /> Podobně dopadlo jídlo manželky, která sice tvrdí, že na kuřecím řízku se nedá nic zkazit, ale po neděli 16.11.2014 už názor změnila. Jakási obalená blána měl být „Smažený kuřecí řízek“-150 gr. –deklarovaná váha to nebyla váha ani náhodou.<br /> Úroveň dalších jídel korespondovala s výše uvedenými-bylo nás 5 osob (v liduprázdné restauraci).<br /> Prohřešky jinak miloučké číšnice jsou tradiční pro obsluhující v českomoravských krajích:<br /> -pivo přinese k polévce (asi se domnívá, že pivem zapíjí host vývar)<br /> -talíře debarasuje 2 sekundy po odložení příboru, kdy host ještě nespolkl poslední sousto….<br /> <br /> Pouze fakt, že jsem nechtěl tchánovi zkazit významné životní jubileum, který se domníval, že mu připraví tato restaurace aspoň průměrné jídlo, mi zabránil jít do kuchyně a hodit kuchaři toto na hlavu, nic jiného si ten amatér a šizuňk nezasloužil!!<br /> A jelikož hlavně v kuchyních ryba smrdí od hlavy, tak jeho šéf si zaslouží to samé-vyhazov.<br /> <br /> <br />