Nejezto.cz » Hodnocení Haštalský dědek

Haštalský dědek
3.3
3

Hodnocení - Haštalský dědek

Hodnocení restaurace 3 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Haštalský dědek

25.07.2016 09:09 | Jana

Zarezervován stůl na akci pro cca 30 lidí - obsluha se tváří jako když obtěžujeme. Chápu že každé jídlo se připravuje různě dlouhou dobu, ale přinést na stůl nejprve objednané minutky a cca dvacet minut po nich objednané utopence, to je kumšt. Byť možná snaha o neodrazení hostů - utopenci naloženi z naprosto nejlevnějších (= nejhnusnějších) buřtů. <br /> K objednané panence byly jako příloha zvoleny opečené brambory - polovina z nich spálená na uhel. Chápu že se to stát může (kor když je v kuchyni fofr), ale tak snad hodím na pánev novou várku a tuhle do koše a ne že to servíruju hostům za nemalý peníz. Snad na tom restaurace není až tak špatně :( <br />

25.07.2016 09:09 | Jana

Zarezervován stůl na akci pro cca 30 lidí - obsluha se tváří jako když obtěžujeme. Chápu že každé jídlo se připravuje různě dlouhou dobu, ale přinést na stůl nejprve objednané minutky a cca dvacet minut po nich objednané utopence, to je kumšt. Byť možná snaha o neodrazení hostů - utopenci naloženi z naprosto nejlevnějších (= nejhnusnějších) buřtů. <br /> K objednané panence byly jako příloha zvoleny opečené brambory - polovina z nich spálená na uhel. Chápu že se to stát může (kor když je v kuchyni fofr), ale tak snad hodím na pánev novou várku a tuhle do koše a ne že to servíruju hostům za nemalý peníz. Snad na tom restaurace není až tak špatně :( <br />

25.07.2016 09:09 | Jana

Zarezervován stůl na akci pro cca 30 lidí - obsluha se tváří jako když obtěžujeme. Chápu že každé jídlo se připravuje různě dlouhou dobu, ale přinést na stůl nejprve objednané minutky a cca dvacet minut po nich objednané utopence, to je kumšt. Byť možná snaha o neodrazení hostů - utopenci naloženi z naprosto nejlevnějších (= nejhnusnějších) buřtů. <br /> K objednané panence byly jako příloha zvoleny opečené brambory - polovina z nich spálená na uhel. Chápu že se to stát může (kor když je v kuchyni fofr), ale tak snad hodím na pánev novou várku a tuhle do koše a ne že to servíruju hostům za nemalý peníz. Snad na tom restaurace není až tak špatně :( <br />

25.07.2016 09:09 | Jana

Zarezervován stůl na akci pro cca 30 lidí - obsluha se tváří jako když obtěžujeme. Chápu že každé jídlo se připravuje různě dlouhou dobu, ale přinést na stůl nejprve objednané minutky a cca dvacet minut po nich objednané utopence, to je kumšt. Byť možná snaha o neodrazení hostů - utopenci naloženi z naprosto nejlevnějších (= nejhnusnějších) buřtů. <br /> K objednané panence byly jako příloha zvoleny opečené brambory - polovina z nich spálená na uhel. Chápu že se to stát může (kor když je v kuchyni fofr), ale tak snad hodím na pánev novou várku a tuhle do koše a ne že to servíruju hostům za nemalý peníz. Snad na tom restaurace není až tak špatně :( <br />



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka