Nejezto.cz » Hodnocení Hadovka restaurant

Hadovka restaurant
3.1
13

Hodnocení - Hadovka restaurant

Hodnocení restaurace 13 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Hadovka restaurant

08.12.2015 10:10 | xmbyexux

zvD30p <a href="http://rpkzpftzvfnf.com/">rpkzpftzvfnf</a>, [url=http://zvacvqdpyxhv.com/]zvacvqdpyxhv[/url], [link=http://bpvcfouxkiev.com/]bpvcfouxkiev[/link], http://slzguysaylzd.com/

19.11.2014 12:12 | Umpalumpo

Taky mam problem se slecnou u kasy a musim ji pravidelne kontrolovat. Jednou jsem to neudelal, pac jsem se zakecal a platil jsem za polevku a salat 150 czk..vzdy to oduvodni dotykovym ovladanim, ale dela to pravidelne, takze tezko rict.

24.06.2014 13:01 | Testis

Vážený pane Petře. Uživatel Platfus pouze poukázal na chyby, které našel běhěm návštěv této restaurace. Kritika nemusí být pouze pozitivní. Naopak negativní kritika dává adresátovi možnost se zlepšit a tím i zlepšit nabízené služby. Jak řekl C. G. Jung - "Chceteli z úspěšného člověka udělat neúspěšného, chvalte ho". Váš sluníčkový pohled na věc vás dostane akorát do hrobu. Navíc tato stránka slouží k recenzování podniků které znáte, ne lidí které neznáte.<br /> <br /> K restauraci :<br /> Obsluha je celkem fajn až na jednoho kuchaře, který alespoň v minulosti míval velmi nevhodné vtipy, kterými obšťasňoval zákazníky.<br /> <br /> Dezerty jsou lehce předražené, bufet o dost víc.<br /> <br /> Chřestový týden byl katastrofa. Viděl bych to tak, že dodavatel se potřeboval zbavit várky chřestu, tak jí prodal do Hadovky se sníženou cenou a tady ho narvali do všeho možného.<br /> <br /> Jinak jídlo je celkem fajn a je celkem chutné.<br /> <br /> Co mě ale naštvalo několikrát bylo to mladé blonďaté děvče u kasy, častokrát mi naučtovala cenu mnohem vyšší než by měla. Třeba za jídlo v hodnotě 40 kč mi naučtovala 130 apod. Asi neumí správně ovládat kasu. Její starší kolegyně své židovské piano ovládá lépe.

24.06.2014 13:01 | Testis

Vážený pane Petře. Uživatel Platfus pouze poukázal na chyby, které našel běhěm návštěv této restaurace. Kritika nemusí být pouze pozitivní. Naopak negativní kritika dává adresátovi možnost se zlepšit a tím i zlepšit nabízené služby. Jak řekl C. G. Jung - "Chceteli z úspěšného člověka udělat neúspěšného, chvalte ho". Váš sluníčkový pohled na věc vás dostane akorát do hrobu. Navíc tato stránka slouží k recenzování podniků které znáte, ne lidí které neznáte.<br /> <br /> K restauraci :<br /> Obsluha je celkem fajn až na jednoho kuchaře, který alespoň v minulosti míval velmi nevhodné vtipy, kterými obšťasňoval zákazníky.<br /> <br /> Dezerty jsou lehce předražené, bufet o dost víc.<br /> <br /> Chřestový týden byl katastrofa. Viděl bych to tak, že dodavatel se potřeboval zbavit várky chřestu, tak jí prodal do Hadovky se sníženou cenou a tady ho narvali do všeho možného.<br /> <br /> Jinak jídlo je celkem fajn a je celkem chutné.<br /> <br /> Co mě ale naštvalo několikrát bylo to mladé blonďaté děvče u kasy, častokrát mi naučtovala cenu mnohem vyšší než by měla. Třeba za jídlo v hodnotě 40 kč mi naučtovala 130 apod. Asi neumí správně ovládat kasu. Její starší kolegyně své židovské piano ovládá lépe.

13.06.2014 23:11 | Petr

Vážený pane "plochá noho" už z Vaší přezdívky je vidět co jste asi za člověka. Doporučuji Vám nejdříve si zamést před vlastním prahem a pak někoho jenom kritizovat. Postavte se v takovém provozu vy na druhou stranu a jděte jim to ukázat. Jste chudák, který má nešťastný život a to svoje neštěstí háže na všechnz hodné a obětavé lidi kolem sebe. Když už umíte napsat jenom takovouhle recenzi, tak raději nepište nic. Já tu restauraci znám moc dobře a doporučil by jsem ji komukoliv ze svých kamarádů a známých.

13.06.2014 15:03 | Platfus

Vepřové si nedávejte, velice často se stává, že je nedopečené. Jednou mi dokonce tvrdili, že je vše v pořádku, že se jedná o VEPŘOVÝ STEAK MEDIUM. <br /> Často se stává, že vepřové maso je cítit prasetem. Vysvětluju si to tím, že dostatečně nepeče v horkém vzduchu, ale v nějaké páře či co. <br /> Typický příklad tohoto nešvaru je jejich vepřové karé. <br /> <br /> Kuřecí maso někdy bývá brutálně přesolené. Jestliže je kuřecí například v bramboráku, často se stává, že je nedopečené a to hodně. Je to spíš takové kuřecí sushi. <br /> Hovězí maso je upečené většinou dobře, ale často se stává, že je tuhé. <br /> <br /> Brambory všecho druhu jsou často nedopečené. Nejlépe je to vidět na francouzských bramborách. Ty jsou často ve vnitřních vrstvách al-dente.<br /> <br /> Jehněčí a podobné aromatické maso nebrat. Nevypeče se přespříliš výrazný tuk a je to nepoživatelné. Zvěřina nic moc, ale dá se. <br /> <br /> Nechápu také tématické týdny, kdy je nějaká surovina obsažena od polévky přes jídla, v salátech, až po dezert. <br /> Viz třeba nechvalně proslulý chřestový týden nebo zabijácký týden s dýní.<br /> <br /> Výše uvedené se, ale nestává pravidelně a v kvalitě jídel jsou značné výkyvy. Což se mění na jakousi obědovou ruletu.<br /> <br /> Management se snaží udělat jídla zajímavá například tím, že jsou servírovány méně obvyklé přílohy viz bulgur, polentová kaše a podobné. To sice může někomu vyhovovat, ale žádná hitparáda to není.<br /> <br /> Nehorázné jsou ceny bufetu, kdy na mističku salátu člověk potřebuje půjčku v bance. <br /> <br /> Těstoviny jsou ok, ale ty se dají jen těžko zkazit.<br /> <br /> Co doopravdy umí jsou kachny a husy.

16.10.2013 19:07 | Julie

Nejlepší restaurace! Nejlepší obsluha.. Jídlo jak kdy ale jinak supr.Jen tak dál

11.07.2013 21:09 | Ivana

Já si dovoluji s p. Monikou výrazně nesouhlasit. Tuto restauraci navštěvuji skoro denně a s jídlem jsem moc spokojená. Jistě, každý den se nezadaří, ale i mistr tesař se někdy utne. Co se týče cen, tak si myslím,že na to, že se vaří z čerstvých a většinou i kvalitních surovin, tak ceny přemrštěné nejsou. Ano, dříve zde vařil Eurest za nižší ceny, ale kvalita jejich jídla zdaleka nedosahovala kvalitě těchto jídel. Pokud však chcete jíst "cokoli", ale hlavně,aby to bylo levné, to je poté jiná. A co se týče knedlíků, ty jsou 100% domácí, neboť jsem si již několikrát knedlíky od p. Jirouta kupovala. <br /> Ale samozřejmě co člověk, to názor:)

22.05.2013 12:12 | Monika

Restauraci navštěvujeme od jejího otevření prakticky denně. Personál je převážně ok. Jídla se ale neustále opakují, při každodenních návštěvách je to utrpení, a jejich kvalita, škoda mluvit... Ryby málo a zřejmě vždy rozmrazené, takže vodové, bez chuti, vepřové maso nekvalitní a vždy hodně tlusté a flaksovité, hovězí tvrdé jak podešev, o "speciality" (klokan, daněk, ale i králík) v restauraci zájem nemám (když restaurace neumí připravit obvyklé druhy masa, jak si troufá na ty "atypické"?), prakticky jediné jedlé maso je kuřecí, asi z toho začnu kvokat... Přílohy - vůbec se neobjevují například hranolky, krokety nebo zeleninový salát (třeba ke kuřecímu smaženému řízku nebo medailonkům), občas bývají různé bramborové noky (v 90% rozvařené), čas od času kuskus, brambory vždy rozpadlé na kousky a nějaké černé, knedlíky rozhodně nejsou domácí... Dříve bývala dobrá zhruba polovina jídel, postupně tento poměr klesá a v současnosti již je to katastrofa, nedá se vybrat. Jídlo je prakticky denně studené a velmi často neskutečně přesolené (hlavně omáčky). Rozhodně nejde o restauraci, ale jak psala níže Jana, o jídelnu, kantýnu. Ceny jsou kvalitě jídel neadekvátní - to nejobyčejnější za 80 Kč, zbytek obvykle 99 Kč. O dvě zastávky dál se za tuto cenu dá pořídit menu s polévkou a nápojem. Bohužel v okolí není žádná konkurence, na čemž Hadovka staví...

03.12.2012 22:10 | jana

Je to v podstatě jídelna,ale vypadá více na úrovni. Při výdeji jsou většinou příjemní a prostředí taky ujde. Jídlo je jak na houpačce, někdy výborné, někdy přesolené, někdy zvláštní kombinace jídel, ale najíst se tu dá, většinou bez následků.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka