Nejezto.cz » Hodnocení Coolna metropolitan bar-restaurant

Coolna metropolitan bar-restaurant
2.5
4

Hodnocení - Coolna metropolitan bar-restaurant

Hodnocení restaurace 4 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Coolna metropolitan bar-restaurant

02.05.2018 18:06 | Patrik Zítko

Ceny hvězd se dotýkají, otrávená obsluha věčně si stěžující na poměry v restauraci: "To víte majitelé tu s námi nejsou, tak tady nic není." V menu popis burgeru s domácí bulkou, americkými bramborami a mangovým dipem. Bulka klasický polotovar, hranolky z pytlíku a dip nepřinesli vůbec. Karbanátek v housce za 250kč.

06.03.2015 15:03 | Jan Kotrlak

Jednoduse - nejdrazsi plzen v praze, pritom se zdaleka nevyrovna plzni v nedaleke kolkovne. Stejne ceny jidel astronomicke. Dal jsem si par 'hot wings', cena 170Kc, jen pro predstavu. Rada - vyhnete se a jdete do Kolkovny.

06.03.2015 15:03 | Jan Kotrlak

Jednoduse - nejdrazsi plzen v praze, pritom se zdaleka nevyrovna plzni v nedaleke kolkovne. Stejne ceny jidel astronomicke. Dal jsem si par 'hot wings', cena 170Kc, jen pro predstavu. Rada - vyhnete se a jdete do Kolkovny.

06.03.2015 15:03 | Jan Kotrlak

Jednoduse - nejdrazsi plzen v praze, pritom se zdaleka nevyrovna plzni v nedaleke kolkovne. Stejne ceny jidel astronomicke. Dal jsem si par 'hot wings', cena 170Kc, jen pro predstavu. Rada - vyhnete se a jdete do Kolkovny.

06.03.2015 15:03 | Jan Kotrlak

Jednoduse - nejdrazsi plzen v praze, pritom se zdaleka nevyrovna plzni v nedaleke kolkovne. Stejne ceny jidel astronomicke. Dal jsem si par 'hot wings', cena 170Kc, jen pro predstavu. Rada - vyhnete se a jdete do Kolkovny.

06.03.2015 15:03 | Jan Kotrlak

Jednoduse - nejdrazsi plzen v praze, pritom se zdaleka nevyrovna plzni v nedaleke kolkovne. Stejne ceny jidel astronomicke. Dal jsem si par 'hot wings', cena 170Kc, jen pro predstavu. Rada - vyhnete se a jdete do Kolkovny.

05.12.2014 09:09 | VlaPa

Ackoliv restaurace na svych strankach slibuje gastronomicky zazitek, nic takoveho se bohuzel nekonalo ... kdyz dvakrat v rozmezi cca 2 mesicu dostanete pod nazvem Flank steak nepozivatelnou gumovou "flakotu", ktera nejde ani ukrojit, ani "rozzvykat", pak je asi chyba v kuchyni. Sefkuchar, ktery ma udajne zkusenosti s nejlepe ocenovanymi podniky by mel vedet, jake maso je na flank steak vhodne. Stiznost jsem poslal emailem na info@coolna.in, majitele pan Matej a pan Jerabek se ani neracili ke stiznosti vyjadrit. V okoli je nastesti mnoho restauraci s vytecnou kuchyni, takze sem uz s obchodnimi partnery rozhodne nepujdu.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka