Hodnocení - Čestr
Recenze hostů restaurace Čestr
jídlo moc dobré, obsluha ochotná, jen tu zahrádku by to chtělo trochu útulnější... Při trošku vyšších cenách by jí mohli o něco více "vyšperkovat"
Jídlo výborné<br /> Pivo - skvělé<br /> celkově jsme byli velmi spokojeni
Průměrný interiér ve stylu obyčejné jídelny, nepohodlné sezení na tvrdých lavicích jen potažených kůží.<br /> <br /> Hrozná atmosféra. Při průměrném obsazení hosty bylo v těchto (ne)velkých prostorách opravdu rušno, kde se každý musel akorát překřikovat. S partnerkou u jednoho stolu jsme si prakticky nerozuměli.<br /> <br /> Příšerné logo, které se ani v nejmenším nehodí ke stylu kuchyně, Toto logo bylo zpracované grafikem Naibrtem. Hlavním motivem loga je až nesmyslně technicky zobrazená hlava krávy, která je tvořena geometrickými útvary. Jeho symbolika k hovězímu, z něhož se zde jídla v drtivé většině připravují, je absurdní.<br /> Použití tohoto loga z obou stran názvu restaurace je hloupé. Toto logo je v restauraci vnucováno snad na každém možném místě. Na stěnách, na deskách stropu a skoro všude jsou nejrůznější obrazce různě složené z mnoha těchto log. Doslova amatérsky působí toto grafické logo naražené na vyobrazení krávy, na kterém byly pojmenovány jednotlivé části hovězího. Dorazilo mě, když jsem viděl toto logo, hlavu krávy, i na postavičkách ženy i muže na cedulkách u toalet. Je to snad výsměch zákazníkům? Považují snad ženské zákaznice za krávy a muže za voly? U mužů navíc vyobrazení uší v tomto zpracovaní loga symbolizujícím hlavu skotu, může p§sobit jako rohy nebo parohy. Má to snad evokovat, že pánové, kteří zavítají do této restaurace, jsou z pohledu jejího majitele či personálu paroháči? Výsledek každopádně působí příšerně, nejednotně, nekoncepčně. Sázka restaurace na logo od grafika Naibrta byla zřejmě zajímavým nápadem, ale celé se to totálně zvrtlo do příšerného výsledku.<br /> <br /> Jídlo bylo sestavené především z hovězího. Pro vegetariány byl možný z předkrmů pouze cuketový salát a jako hlavní chod cuketa. Další a jedinou alternativou mimo hovězí byl filet z kapra.<br /> <br /> Partnerka si dala steak, prý jí chutnal. Nechápu, proč byl servírován na malém prkénku. Zbytečný efekt. Když se krájel na prkénku, šťáva z něho vytékala všude okolo. Pokud se měl přesunout na talíř, pak prkénko překáželo na nevelkém stole. Já si objednal rukolový salát. Nebylo na něm nic zvláštního a nebyl o nic lepší než rukola z Lídlu politá olejem. K hlavnímu chodu jsem si dal filety z kapra. Ani jsem nečekal, že by byly bez kostí, ale chuťově to bylo hrozné. Žádná zvláštní příprava, ochucení, pro kapra typická chuť bahna, kterou jinde dokáží kompenzovat. Zde to bylo to nejhorší jídlo, které jsem v posledních x letech jedl. Při pokusu tyto filety alespoň trochu posolit, jsem si musel obsluhu požádat o slánku. Na stolech nikde nebyla ani slánka ani pepřenka. Obsluha donesla nezvykle obrovskou slánku vysokou asi 20 cm. Při pokusu kapra trochu osolit se po lehkém naklonění slánky nad něj vysypalo takové množství soli, že by to nesnědli už ani bezdomovci.<br /> <br /> Všechny porce byly malé. Steak partnerky měl 125g. Dají se objednat větší porce, ale nechápu, proč by se měly objednávat extra.<br /> <br /> Abych jen nehanil, tak obsluha byla průměrně příjemná, jen trochu arogantní.<br /> <br /> Cenově bylo vše nad běžným průměrem i pro cizince v centru Prahy.<br /> <br /> Celkově to byl otřesný zážitek a absolutně nedoporučuji. Škoda, do této ohavné zkušenosti byly restaurace Ambiente mé oblíbené.<br /> <br /> Oznámkování (jako ve škole, 1 nejlepší, 5 nejhorší):<br /> - dostupnost, možnost parkování - 3<br /> - interiér, prostředí - 4<br /> - personál - 2<br /> - rychlost přípravy - 3<br /> - jídlo - 5<br /> - cena - 4<br /> - celkový dojem - 4/5
Steaky ani na přání nejsou propečené,obsluha arogantní,alkohol a voda velice předražené.Již nikdy více.<br /> Píši za společnost 14 -ti hostů.
Steaky, předkrm i dezert výborné, obsluha bez chybičky a pivo taky. Nejlepší jídelna, kde jsem kdy byla :-). Nemám co vytknout, určitě se sem zase vrátíme.
Jídlo perfektní, cenově dostupné, když zvážím že vaří z opravdu kvalitních surovin. Obsluha má 1 *, prostě perfektní. Prostředí průměrné záleží na vkusu, ale oceňuji snahu o originalitu je to pokus o klasickou jídelnu, židle a stoly mě spíše připomínají kavárnu než restauraci či jídelnu. Zajímavostí je, že můžete vidět lednici, kde maso zraje a je uchováváno, je součástí interiéru. <br /> Pití - víno dobré, ale drahé k dispozici je i sommelier.<br /> Voda – při objednání vody se číšník nezeptal zda chceme vodu z vodovodu nebo minerálku, I když na ostatních stolech měli všichni k vínu džbány s vodou z vodovodu, tak jak je to běžné všude ve světě, že si můžete vybrat minerálku nebo kohoutek. Ani bych si toho nevšimla, ale na stůl jsme dostali pro 3 osoby cca 3 lity vody v lahvích v hodnotě 300 Kč , takže na vodu bacha <br />